Sułtan Napisano 24 Listopada 2019 Share Napisano 24 Listopada 2019 Witam. Szukam usilnie kilku modeli Ardpolu na roznych sklepach i nigdzie nic nie ma. Ktoś coś wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 24 Listopada 2019 Share Napisano 24 Listopada 2019 Nie ogłosili upadłość przypadkiem? Coś takiego mi się chyba obiło o uszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 24 Listopada 2019 Share Napisano 24 Listopada 2019 nie upadłość tylko zamknęli działalność. na dzisiaj trzeba szukac z drugiej reki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Listopada 2019 Share Napisano 24 Listopada 2019 Zamknęli działalność na dobre? Jeśli tak to bardzo smutna wiadomość, bo wiem, że szykowali Irydę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 24 Listopada 2019 Share Napisano 24 Listopada 2019 Nie wiem jak Ardpol, ale Bilkiewicza master Irydy trafił do Lukgraphu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 24 Listopada 2019 Share Napisano 24 Listopada 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, Grzes napisał: Zamknęli działalność na dobre? Jeśli tak to bardzo smutna wiadomość, bo wiem, że szykowali Irydę... W rejestrze firm figurują jako w „w likwidacji” Edytowane 24 Listopada 2019 przez Qz9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Listopada 2019 Share Napisano 25 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retopa Napisano 26 Listopada 2019 Share Napisano 26 Listopada 2019 Zobacz na stronie Choroszy Modelbud. Ma w ofercie kilkadziesiąt modeli Karayi (1/72 i 1/48). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 27 Lutego 2020 Share Napisano 27 Lutego 2020 W dniu 24.11.2019 o 22:54, Grzes napisał: Zamknęli działalność na dobre? Jeśli tak to bardzo smutna wiadomość, bo wiem, że szykowali Irydę... https://www.facebook.com/lukgraph/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Lutego 2020 Share Napisano 28 Lutego 2020 Dzięki za czujność, ale niestety to 1:48 - nie moja skala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 28 Lutego 2020 Share Napisano 28 Lutego 2020 (edytowane) 7 godzin temu, Grzes napisał: Dzięki za czujność, ale niestety to 1:48 - nie moja skala Złam się, złam się. Zobaczysz jak fajnie! 1:48 → 1:32 → 1:28 → 1:24 → 1:16 i tu już możesz się spotkać na browarku z kolegą @Nacktgeboren Edytowane 28 Lutego 2020 przez kjp_a_man Namiary 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 28 Lutego 2020 Share Napisano 28 Lutego 2020 Ardpol oglosil upadlosc / koniec dzialalnosci. Nawet ktos na Forum pokazal dokumenty o likwidacji A szkoda, bo mieli naprawde kilka ciekawych pozycjii. Do tej pory szukam Orlika. W ostatniej chwili zlapalem Biesa A co sie stalo z formami?Moze ktos by sie pokusil o dalsza dzialalnosc? Jak ktos cos bedzie wiedzial. niech informuje Pozdrawiam Bravo112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 1 Marca 2020 Share Napisano 1 Marca 2020 Orlika wydał Yellow Box. Napisz, którego szukasz. Znajomy, co miał sklep ma trochę jeszcze towaru, Orliki chyba też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 1 Marca 2020 Share Napisano 1 Marca 2020 dzieki za Info Pires szukam TM -a ale koniecznie z Ardpola. Tlokowego mam Yellow-Boxa musialbym obejrzec z bliska Pozdrawiam Bravo112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nacktgeboren Napisano 3 Marca 2020 Share Napisano 3 Marca 2020 W dniu 28.02.2020 o 15:31, kjp_a_man napisał: Złam się, złam się. Zobaczysz jak fajnie! 1:48 → 1:32 → 1:28 → 1:24 → 1:16 i tu już możesz się spotkać na browarku z kolegą @Nacktgeboren Potwierdzam, zdecydowanie fajnie przesiąść się na większą skalę. Tyle,że siedem-dwójka już potem nie bardzo chce iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 20 Stycznia 2022 Share Napisano 20 Stycznia 2022 A ja znalazłem, jeszcze w ofercie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 10 Lutego 2022 Share Napisano 10 Lutego 2022 (edytowane) Jakieś światełko w tunelu ? https://www.facebook.com/EdwardHernet/posts/502774941285419 Link pojawił się w temacie samolotów RWD. Edytowane 10 Lutego 2022 przez kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Lutego 2022 Share Napisano 10 Lutego 2022 42 minuty temu, kopernik napisał: Jakieś światełko w tunelu ? Byle to światełko nie okazało się pędzącą na nas lokomotywą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 25 Stycznia 2023 Share Napisano 25 Stycznia 2023 Czy któryś z kolegów nawiązał kontakt z linku ? Mnie się nie udało, a byłem zainteresowany oferowanymi wznowieniami. Były tam zapowiedzi jakiejś działalności ciągłej, oczywiście na bazie spuścizny po Ardpolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Stycznia 2023 Share Napisano 25 Stycznia 2023 5 minut temu, kopernik napisał: Czy któryś z kolegów nawiązał kontakt z linku ? Tak, z takim efektem: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 25 Stycznia 2023 Share Napisano 25 Stycznia 2023 Jak pisałem, ja nie miałem szczęścia ... Szkoda. A może przetartym szlakiem dotrzesz jeszcze raz do źródła i podpytasz o jakieś namiary które będziesz mógł upublicznić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Stycznia 2023 Share Napisano 25 Stycznia 2023 Później jeszcze pisałem i pytałem o inne modele, ale niestety, cisza... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 15 Grudnia 2023 Share Napisano 15 Grudnia 2023 W dzisiejszym newsletterze Martoli pojawiło się ok. 20 modeli Ardpolu w skalach 1/72 i 1/48 jaka 'edycja limitowana', w sklepie mają status produkt na zamówienie. Tu przykładowo Orlik poszukiwany zdaje się przez @BRAVO112 https://www.martola.com.pl/pl306/produkty15188/PZL_130_Orlik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 15 Grudnia 2023 Share Napisano 15 Grudnia 2023 Orlik znaleziony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Grudnia 2023 Share Napisano 15 Grudnia 2023 2 godziny temu, caughtinthemiddle napisał: w sklepie mają status produkt na zamówienie... 29 minut temu, BRAVO112 napisał: Orlik znaleziony niestety to może być oferta mało realna..... jak tak kiedyś u nich czekałem na realizację modelu który mieli w ofercie "na zamówienie" - po ponad 2 latach zrezygnowałem Zamówienie przez te lata cały czas figurowało z opisem "zamówione u producenta" Jedyny plus że nie trzeba u nich płacić z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi