mirage3 Napisano Niedziela o 17:00 Share Napisano Niedziela o 17:00 Kolejny mały SAAB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano Niedziela o 21:10 Share Napisano Niedziela o 21:10 16 godzin temu, dorian1997 napisał: To drugie to przepak kitty hawk ale w nowej szacie, pierwszego us….nie pamiętam ale może być to nowe to drugie też. Nawet numer katalogowy zostawili: https://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=KH80160 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Wtorek o 15:04 Share Napisano Wtorek o 15:04 (edytowane) Kolejny Kici Kici do kolekcji Edit: Bladego pojęcia nie mam dlaczego tak się to wyświetla Edytowane Wtorek o 15:07 przez mirage3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Wtorek o 20:37 Share Napisano Wtorek o 20:37 Dwie Edwardowe nowości na czerwiec. Pierwsza to P-40E w edycji Profi Pack. Tak po prawdzie na pudełku powinno być P-40E/Kittyhawk Mk.Ia ze względu na planowane malowania: Druga "nowość" to powracający Mig-21PFM w edycji Weekend z nowymi malowaniami: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano wczoraj o 18:56 Share Napisano wczoraj o 18:56 (edytowane) Malowanki Bombcata Edit - wstawione przez kompa wyświetla się lepiej Edytowane 22 godziny temu przez Wojtu204 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano wczoraj o 19:01 Share Napisano wczoraj o 19:01 4 minuty temu, Wojtu204 napisał: GWH przyrządza nową panięrkę na Bombcata A przeczytałeś posta ciut wyżej ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano wczoraj o 19:16 Share Napisano wczoraj o 19:16 14 minut temu, _OldMan_ napisał: A przeczytałeś posta ciut wyżej ? Kurczę, umknął mi Wywalam, żeby nie śmiecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano wczoraj o 19:25 Share Napisano wczoraj o 19:25 8 minut temu, Wojtu204 napisał: Kurczę, umknął mi Wywalam, żeby nie śmiecić Wstaw możę tą grafikę z malowaniami bo u mnie to jakoś lipnie to wyszło... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu Nawiasem mówiąc, zastanawiam się, czy większy sens jest w kupowaniu F-14B z GWH, czy konwersji późnego A Tamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu I to tyle w temacie. Przedsprzedaż u Madziarów na Moson Model Show. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu w SH robią się formy do He-177 - przewidywany termin wydania zestawu to lipiec br. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu Francuski Fin od Dora Wings dostępny: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu 15 godzin temu, mirage3 napisał: I to tyle w temacie. Przedsprzedaż u Madziarów na Moson Model Show. Mam nadzieje ze w Koprzywnicy będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi