mirage3 Napisano 23 Czerwca Share Napisano 23 Czerwca Godzinę temu, Cypis napisał: Hobby Boss i ich nowy Messerschmitt Bf109E-4/TROP Strona 158 jest info o tym modelu... Kwiecień 2025 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 23 Czerwca Share Napisano 23 Czerwca 35 minut temu, mirage3 napisał: Strona 158 jest info o tym modelu... Kwiecień 2025 zajawka , czy już info o wyglądzie pudełka i modelu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 23 Czerwca Share Napisano 23 Czerwca Z cyklu A komu to potrzebne? Kolejna odsłona dobrze znanego Delfina z AMK ponoć za jedyne 40€ ale "All inclusive" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Środa o 20:33 Share Napisano Środa o 20:33 Edward... Zakładam, że chodzi o takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Czwartek o 03:46 Share Napisano Czwartek o 03:46 TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano Czwartek o 08:02 Share Napisano Czwartek o 08:02 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duju69 Napisano Czwartek o 11:03 Share Napisano Czwartek o 11:03 Tak swoją drogą pojawił się w banzai pre-order na F-16 od Minibase. Ciekawe od kiedy wysyłka. https://www.banzaisf.ig.pl/preorder?func=productPage&wid=3028&pid=15045&cid=&prid= 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Czwartek o 14:22 Share Napisano Czwartek o 14:22 Kinetic próbuje walczyć dalej. I taki niby nowy a jakby stary 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Czwartek o 16:13 Share Napisano Czwartek o 16:13 1 godzinę temu, mirage3 napisał: próbuje W punkt . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedrzich Napisano Czwartek o 18:01 Share Napisano Czwartek o 18:01 (edytowane) 21 godzin temu, mirage3 napisał: Edward... Zakładam, że chodzi o takiego: Kilka tygodni temu na moje zapytanie na fejsbuku sam Vlad wypowiedział się że: “Yes, we will release this one. It will be Show special of IPMS USA 2025 in Hampton, Virginia. The kit will be also available on our e-shop uring the IPMS USA 2025 After Party.” Edytowane Czwartek o 18:02 przez Bedrzich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Czwartek o 19:22 Share Napisano Czwartek o 19:22 Cena pewnie też będzie limited edyszyn, ale kurde, zachorowałem na to malowanie jak tylko je pierwszy raz zobaczyłem. Żona chyba zrozumie, co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Czwartek o 19:33 Share Napisano Czwartek o 19:33 10 minut temu, jachud3 napisał: Żona chyba zrozumie, co myślicie? Na pewno... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Czwartek o 19:33 Share Napisano Czwartek o 19:33 9 minut temu, jachud3 napisał: Cena pewnie też będzie limited edyszyn, ale kurde, zachorowałem na to malowanie jak tylko je pierwszy raz zobaczyłem. Żona chyba zrozumie, co myślicie? Co my myślimy jest nie ważne, ja bym obserwował czy klamka od pokoju nie zniknie albo jakieś dziwnie miękkie wykończenia w pokoju się nie pojawią 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano Piątek o 06:53 Share Napisano Piątek o 06:53 11 godzin temu, jachud3 napisał: Cena pewnie też będzie limited edyszyn, ale kurde, zachorowałem na to malowanie jak tylko je pierwszy raz zobaczyłem. Żona chyba zrozumie, co myślicie? Można złapać w cenie profipacka https://exito.sklep.pl/pl/p/Przedsprzedaz-Eduard-11193-148-15%2C000th-P-40N-Warhawk-Limited-Edition/76158 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Piątek o 07:51 Share Napisano Piątek o 07:51 KP Global Offensive trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muśtax Napisano Piątek o 10:02 Share Napisano Piątek o 10:02 Takom też skóry nie zdziera https://exito.sklep.pl/pl/p/Przedsprzedaz-Takom-48002-148-Henschel-Hs-129-B-3/76165 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano Piątek o 10:43 Share Napisano Piątek o 10:43 2 godziny temu, mirage3 napisał: KP Global Offensive trwa Co tam w środku pudełka włożyli za wypraski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano Piątek o 10:50 Share Napisano Piątek o 10:50 5 minut temu, jmx62 napisał: Co tam w środku pudełka włożyli za wypraski? Stary czeski AZ-model. Mogę tanio odstąpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Piątek o 12:17 Share Napisano Piątek o 12:17 2 godziny temu, Muśtax napisał: Takom też skóry nie zdziera https://exito.sklep.pl/pl/p/Przedsprzedaz-Takom-48002-148-Henschel-Hs-129-B-3/76165 ICM będzie miał trudności aby się wstrzelić w rynek że swoim modelem. Patrząc na ceny ich poprzednich modeli samolotów z dwoma silnikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano Piątek o 12:43 Share Napisano Piątek o 12:43 21 minut temu, mirage3 napisał: ICM będzie miał trudności aby się wstrzelić w rynek że swoim modelem. Patrząc na ceny ich poprzednich modeli samolotów z dwoma silnikami Będzie miał duży problem o ile znacząco nie skoryguje dotychczas zakładanej ceny swojego Hs 129 - nawet w przedsprzedaży banzai jest ona znacząco wyższa niż takomowego Henschla: https://www.banzaisf.ig.pl/icm?func=productPage&wid=7287&pid=13436&cid=&prid= Abstra:bip:ąc już od tego, że Takom bazujący najprawdopodobniej na projekcie ZM (autorstwa Radu Brinzana) będzie też zapewne po prostu lepszym modelem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Piątek o 12:46 Share Napisano Piątek o 12:46 Są gdzieś do znalezienia jakieś szczegóły tego Takoma? Poza paroma renderami nie mogę nic znaleźć, a chociaż malowanki bym podejrzał. Cena preorderu w Exito bardzo przyjemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRAGE 5 Napisano Piątek o 12:57 Share Napisano Piątek o 12:57 Model Takoma to chyba ich pierwszy model samolotu w 1/48 . Na renderach widać że będzie to wczesny HS-129B2 z podkadłubowym działkiem Mk.101. Modele Hasegawy i Hobby 2000 na ramkach mają obie wersje działka tj. Mk.101 i Mk.103. Model Takoma ma się ukazać w sierpniu br. a cena preorderu w Exito to ok. 110 zł ale tylko do 6 lipca br. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano Piątek o 14:22 Share Napisano Piątek o 14:22 Godzinę temu, MIRAGE 5 napisał: Model Takoma to chyba ich pierwszy model samolotu w 1/48 . Na renderach widać że będzie to wczesny HS-129B2 z podkadłubowym działkiem Mk.101. Modele Hasegawy i Hobby 2000 na ramkach mają obie wersje działka tj. Mk.101 i Mk.103. Model Takoma ma się ukazać w sierpniu br. a cena preorderu w Exito to ok. 110 zł ale tylko do 6 lipca br. Hs129 B-3 z większom armatkom też ma być Również dostępny w preorderze w Exito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano Piątek o 14:23 Share Napisano Piątek o 14:23 (edytowane) Miniart zapowiada Razorbacka w wersji Advanced: Edytowane Piątek o 14:23 przez Wojtu204 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano Piątek o 16:54 Share Napisano Piątek o 16:54 6 godzin temu, socjo1 napisał: Stary czeski AZ-model. Mogę tanio odstąpić Dzięki ale mam już z Dory i mi wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi