slamacek Napisano 14 Października 2021 Share Napisano 14 Października 2021 Ciekawie, oj ciekawie. choć prosi się o innych Japończyków w 48, ale to raczej nie Eduard… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 15 Października 2021 Share Napisano 15 Października 2021 Znowu Edek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 15 Października 2021 Share Napisano 15 Października 2021 5 godzin temu, mirage3 napisał: Znowu Edek I ta wiadomość mnie akurat bardzo cieszy, będą wszystkie wersje łącznie z Martletami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 15 Października 2021 Share Napisano 15 Października 2021 46 minut temu, barszczo napisał: I ta wiadomość mnie akurat bardzo cieszy, będą wszystkie wersje łącznie z Martletami . A ja się pytam gdzie jest Tempest Mk. VI ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 15 Października 2021 Share Napisano 15 Października 2021 Jak jest Mk.II to i Mk.VI będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr2498 Napisano 15 Października 2021 Share Napisano 15 Października 2021 To teraz Edek mi zaimponował tymi nowymi Japońcami i Wildcatami . Coś czuję masowy napływ w przyszłym roku postów z nimi na grupach modelarskich i forach . Możliwe że sam się skuszę na jakiegoś jak pokażą malowania do konkretnych zestawów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 15 Października 2021 Share Napisano 15 Października 2021 (edytowane) No już pokazali też nowego Rufe i treningowego A6M2-K w wersji wczesnej (skrzydło z Zera 21) - obydwa planowane na początek przyszłego roku ja na pewno kupię całą serię - no chyba, żeby walnęli strasznego babola z kształtem. Ale to wszystko okaże się już za miesiąc pewnie, kiedy tylko pierwsze zdjęcia i recenzje zaczną się pojawiać w sieci. dostałem maila z Hannants - w preorderze Zero z Pearl Harbor 41 królowych. W dodatkach do niego z kolei pojawiły się kalkomanie 3D. Edytowane 16 Października 2021 przez slamacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRAGE 5 Napisano 17 Października 2021 Share Napisano 17 Października 2021 U nas będzie zdecydowanie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 17 Października 2021 Share Napisano 17 Października 2021 13 minut temu, MIRAGE 5 napisał: U nas będzie zdecydowanie taniej. Na to też liczę - to pierwsze. Po drugie zastanawiam się czy będą też wersje pro i weekend, czy może wszystko pójdzie w jednym opakowaniu z kolorowymi blaszkami w środku jak to pierwsze Zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRAGE 5 Napisano 17 Października 2021 Share Napisano 17 Października 2021 Moim zdaniem Eduard zrobi to po swojemu czyli będą zestawy Rojal, PRO i WEE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 22 Października 2021 Share Napisano 22 Października 2021 (edytowane) 1999 i h-l-j (bo zapisane normalnie jest cenzurowane) donoszą, że w pudełku Tora, tora, tora Eduarda będą dwa Zera do złożenia Edytowane 22 Października 2021 przez slamacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRAGE 5 Napisano 22 Października 2021 Share Napisano 22 Października 2021 Czyli zaczynają tradycyjnie od tzw.zestawu Rojal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 26 Października 2021 Share Napisano 26 Października 2021 A tymczasem Zvezda ogłasza dwumiejscowego Ił-2 Więcej na ich FB https://www.facebook.com/Zvezda.ModelKits/posts/3778777382225038 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRAGE 5 Napisano 26 Października 2021 Share Napisano 26 Października 2021 Świetna wiadomość i zapewne na tym nie koniec ,jest jeszcze strzałka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 30 Października 2021 Share Napisano 30 Października 2021 (edytowane) Hobbyboss skala 1:48 CH-47D CHINOOK nr katalogowy 81773 Edytowane 18 Maja 2022 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marojaro Napisano 30 Października 2021 Share Napisano 30 Października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 7 Listopada 2021 Share Napisano 7 Listopada 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorian1997 Napisano 7 Listopada 2021 Share Napisano 7 Listopada 2021 No to będzie zaciekła walka między GWH i Minibase, kto wyda lepszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 7 Listopada 2021 Share Napisano 7 Listopada 2021 @Tap-chan żyjesz po tym niusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 7 Listopada 2021 Share Napisano 7 Listopada 2021 Warto było splunąć na KH Pytanie tylko co dalej z GWH, coś ostatnio cicho, ale jak wyjdą oba to będzie ciężki orzech do zgryzienia. Zadecydują detale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 7 Listopada 2021 Share Napisano 7 Listopada 2021 15 minut temu, Tap-chan napisał: Warto było splunąć na KH Pytanie tylko co dalej z GWH, coś ostatnio cicho, ale jak wyjdą oba to będzie ciężki orzech do zgryzienia. Zadecydują detale. Jak narazie wygląda na to, że GWH i MB mogą wyjść w tym samym czasie ale będą "wojny" na forach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 8 Listopada 2021 Share Napisano 8 Listopada 2021 Na forach może i tak, ja będę spokojnie obserwował. Obie firmy mają moje zaufanie więc tak jak mówiłem - detale i cena. Ewentualnie zestaw uzbrojenia może być punktem decydującym, chyba, że obie firmy pójdą śladami KH. Ale prawda jest taka, że mogę skusić się na oba W końcu i malowanie bakłażanowe, i kamuflażowe jest fajne. Poza tym chodzi mi po głowie jeden Frankenstein... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 9 Listopada 2021 Share Napisano 9 Listopada 2021 @Tap-chan Takie WMF FR bakłażanowo łaciate ? A ten ostatni to nie przypadkiem J-16D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 9 Listopada 2021 Share Napisano 9 Listopada 2021 (edytowane) J-15. Ma hak i morskie skrzydła. Ale może zmienili mu już nazwę na J-16D, nie wiem. Edytowane 9 Listopada 2021 przez Tap-chan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 9 Listopada 2021 Share Napisano 9 Listopada 2021 (edytowane) 2 godziny temu, Tap-chan napisał: J-15. Ma hak i morskie skrzydła. Ale może zmienili mu już nazwę na J-16D, nie wiem. Racja nie zauważyłem haka J-16 to lądowa wersja a ten ze zdjęcia to morski jest Edytowane 9 Listopada 2021 przez mirage3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi