barszczo Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia Na marzec Edward zapowiada jeszcze Fw-190A-5 w Edycji Weekend i dwa wznowienia: Spitfire Mk.IXc late i Bf108: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia (edytowane) Italerka dalej próbuje zawojować rynek w temacie F-35, zasadniczo to się cieszę bo po każdym włoskim mydle Tamiya wydawała swojego Heller trochę starszych modeli wznowił. Edytowane 19 Stycznia przez mirage3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia Nowy katalog ICM na 2024: https://armorama.com/news/icm-catalogue-2024 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kola Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia 5 minut temu, robertmodelarz napisał: Nowy katalog ICM na 2024: https://armorama.com/news/icm-catalogue-2024 I ani jednego ruskiego* malowania. Są konsekwentni *jakieś stare z ZSRR są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia Szału nie ma, poza długo zapowiadanym Marauderem nic nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia 53 minuty temu, barszczo napisał: Szału nie ma, poza długo zapowiadanym Marauderem nic nowego. Black Hawki będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia Italeri z kolei, oprócz New Moulds (czyli "Nowych Mydeł" bo chyba tak to się chyba tłumaczy z "italerowskiego" ) zapowiada wznowienia: PAH-2 Tiger (z nowymi częściami) Fiat G-91 A-20B Wybaczcie małe grafiki - brałem z katalogu Italeri dostępnego tu: https://www.italeri.com/en/article/830 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia A-20 wraca, może się w końcu ICM zlituje i nowego wystruga. A Fiacior to jeszcze stare Esci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia ICM albo HKM, ci ostatni mają już doświadczenie w wypuszczaniu w 48 tematów, którym szturmowali rynek w 32 A Fiata to Kinetic obiecywał, a jak mu powiedzieli, że do poprawy, to w szufladzie go schowali... za to ogłosili, że z okazji okrągłej rocznicy oblecenia, rok pański 2024 ogłaszają rokiem F-16 i co miesiąc będą wypuszczać nową wersję swojego Golda Osobiście podejrzewam, że to będą tylko różne malowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia 8 godzin temu, barszczo napisał: Szału nie ma, poza długo zapowiadanym Marauderem nic nowego. Hasegawa dostanie po dooopie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia Hej , nie wiem czy było, czy naszego da sie z tego zrobic? Policjanta lub Speca??? Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia 9 godzin temu, Wojtu204 napisał: z okazji okrągłej rocznicy oblecenia, rok pański 2024 ogłaszają rokiem F-16 i co miesiąc będą wypuszczać nową wersję swojego Golda Jeśli wypuszczą F-16A Block 1, ewentualnie Block 5, to uroczyście przysięgam że wracam do rur . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia U mnie czekają kalkomanie na holenderski block 15 - choć całkiem możliwe, że da się już z obecnego wypustu go ulepić (gdzieś na ramkach mignęła mi wczesna tablica przyrządów) bez ściągania tej konwersji: https://www.hypersonicmodels.com/product/f-16a-backdate-set Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia Prace nad Edkowym P-40E trwają, Szulc wrzucił kilka renderów: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia Trochę renderów Maraudera od ICMu. Zapowiada się świetnie: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia (edytowane) Będzie koszerny Lightning od MENGa Hobby Boss U-2S Dragon Lady 'Senior Span' Edytowane 22 Stycznia przez mirage3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia Coś się nareszcie rusza w temacie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia Jeszcze jeden render Edwardowego P-40E: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia Zaczyna chodzić mi po głowie ten P40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 24 Stycznia Share Napisano 24 Stycznia Trzeba szybko Hasegawę zrobić, zanim przejdzie ochota na nią i Eduard "wepcha się" w to miejsce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Stycznia Share Napisano 24 Stycznia 6 godzin temu, Wojtu204 napisał: Trzeba szybko Hasegawę zrobić, zanim przejdzie ochota na nią i Eduard "wepcha się" w to miejsce Ja zacząłem w związku z konkursem na sąsiednim forum, P-40E Hasy w skali 1:32. Idzie jak krew z nosa, a mam jeszcze P-40M/N do zrobienia. Kiedyś budowałem też mniejszego w 1:48 i też nie wspominam go najlepiej. A im częściej patrzę w te rendery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 24 Stycznia Share Napisano 24 Stycznia 9 godzin temu, barszczo napisał: Jeszcze jeden render Edwardowego P-40E: Widzę, że wydechy trzeba bedzie rozwiercać lub kupić edkowe zamienniki. Standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Stycznia Share Napisano 25 Stycznia Koszerny F-35 od Menga: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 25 Stycznia Share Napisano 25 Stycznia (edytowane) W dniu 24.01.2024 o 07:08, Polosss napisał: Widzę, że wydechy trzeba bedzie rozwiercać lub kupić edkowe zamienniki. Standard Dopiero co w hasegawowym to zrobiłem (rozwierciłem - nie zamieniłem) Edytowane 25 Stycznia przez slamacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 26 Stycznia Share Napisano 26 Stycznia Przepaki Academy - zarówno niemal wintydżowej, jak i całkiem świeżutkiej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi