Skocz do zawartości

Nowości lotnicze w skali 1:48

Solo

Rekomendowane odpowiedzi

Tak dla celów informacyjnych na MH jest dostępny w bardzo okazyjnej cenie od lat niedostępny AH-64A Hasegawy, więc jak ktoś szuka to warto się zainteresować.

EDIT: Na Aledrogo też jest za 72 PLNy.

Edytowane przez mirage3
  • Like 1

2 godziny temu, Frankie napisał:

Czy coś wiadomo o wersji na pływakach?

Tak jak przedmówca wspomniał będzie później i to jest pewne bo pływaki były już prezentowane w formie sklejonych elementów na jakiś targach/wystawie.

Edek idzie kozy paść ze swoimi Dorami, IBG miało rozpracowany temat, zamiast trzepać duże 190-tki to wagonem ze skrzydłami się zajęli

Ale tego tych łatek nie powinno być na D-9

Dora Miniart.jpg

Edytowane przez Muśtax
  • Confused 1

6 minut temu, Muśtax napisał:

Zwłaszcza jeśli popatrzeć na Juga, a największego jeszcze nie wydali czyli N-ki

Wydaję mi się, że zostawili go na sam koniec bo tak naprawdę to jest w 85% nowy model względem tego co zrobili na do tej pory.

P-47D miniartu wcale fajny nie jest. Owszem bardziej szczegółowy niż Tamiya ale jakość powierzchni pozostawia do życzenia, linie raz głębsze raz płytsze nity miejscami dziury jak wiertłem robione... Ogólnie nierówny ten model i rozczarował mnie.

15 minut temu, marcin35 napisał:

P-47D miniartu wcale fajny nie jest. Owszem bardziej szczegółowy niż Tamiya ale jakość powierzchni pozostawia do życzenia, linie raz głębsze raz płytsze nity miejscami dziury jak wiertłem robione... Ogólnie nierówny ten model i rozczarował mnie.

To masz niezłe wymagania, jak sprzedasz 2w rozsądnej cenie to wybawię Cię z kłopotu -). 

Teraz wiem czemu edkowe foki były takie tanie. 

38 minut temu, mirage3 napisał:

Ponoć zdiełano w rosiji... 

image.jpeg.3c721f73d0d4a24ea988282b4ffefe99.jpeg

I tak produkty tej firmy nie są dostępne w Polsce... Jak też będziesz chciał zamówić na stronie producenta to nie wysyłają do Polski 

Edytowane przez Tazman79

3 godziny temu, Tazman79 napisał:

I tak produkty tej firmy nie są dostępne w Polsce... Jak też będziesz chciał zamówić na stronie producenta to nie wysyłają do Polski 

Generalnie to chodzi o fakt zaistnienia trzeciego modelu Su-34 na rynku ale... Zwykle po ich modelach Zvezda wlatywała ze swoim w plastiku ot takie psikusy sobie robią :szczerbol:

Edytowane przez mirage3

Niestety to prawda, że nie nabędzie się ich w Polsce. Udało mi się nabyć parę zestawów w 48 m.in podwozie do Su-34, 25, MIG-31 oraz trzy silniki na wózkach i stwierdzam iż  wyroby firmy TEMP MODELS są na wysokim poziomie.