caughtinthemiddle Napisano 20 Maja Share Napisano 20 Maja 4 godziny temu, mirage3 napisał: A kto się za to wziął i narzeka ? Bo chyba nie mowa o ś.p. ESCI czy Shitty Hawku mowa No właśnie Shitty Hawk czy też SH, innych współczesnych podejść do tematu nie kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 20 Maja Share Napisano 20 Maja Tytułem uzupełnienia tematu Scootera, bardzo eleganckie pudełko się zapowiada, brawo HB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 21 Maja Share Napisano 21 Maja Kolejna malowanka na N-kę. A miałem nie kupować, ech... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano Środa o 20:43 Share Napisano Środa o 20:43 W dniu 20.05.2025 o 12:24, caughtinthemiddle napisał: No właśnie Shitty Hawk czy też SH, innych współczesnych podejść do tematu nie kojarzę. Kinetic straszył, że zrobi tak ok 2021 albo 2022roku zaraz po kanadyjczyku, którego nie ma do dziś miał wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano Czwartek o 11:12 Share Napisano Czwartek o 11:12 (edytowane) Dziś otrzymałem przesyłkę z Ebaya z tym oto wypustem. Na pierwszy rzut oka całkiem spoko, napewno brak szwu na oslonie kabiny... Edytowane Czwartek o 11:16 przez Tazman79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Czwartek o 19:02 Share Napisano Czwartek o 19:02 Kolejna opcja malowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Piątek o 10:16 Share Napisano Piątek o 10:16 Jedyne 370 PLN za Royal Class Nki. I weź tu wytłumacz małżonce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano Piątek o 10:21 Share Napisano Piątek o 10:21 4 minuty temu, jachud3 napisał: Jedyne 370 PLN za Royal Class Nki. I weź tu wytłumacz małżonce... Nie ma co tłumaczyć. Dla Ciebie RC a dla małżonki buty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Piątek o 13:56 Share Napisano Piątek o 13:56 3 godziny temu, Polosss napisał: Nie ma co tłumaczyć. Dla Ciebie RC a dla małżonki buty Tylko jak to ma być z jednej kieszeni to ten RC robi się absurdalnie drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano Piątek o 13:58 Share Napisano Piątek o 13:58 1 minutę temu, mirage3 napisał: Tylko jak to ma być z jednej kieszeni to ten RC robi się absurdalnie drogi Cóż, życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano Piątek o 15:55 Share Napisano Piątek o 15:55 a ja kiedys kupowalem modele 1:72 Revella ( po przecenie ) po 3 DM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano Piątek o 16:55 Share Napisano Piątek o 16:55 2 godziny temu, mirage3 napisał: Tylko jak to ma być z jednej kieszeni to ten RC robi się absurdalnie drogi Ja bym powiedział, że to buty strasznie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Piątek o 17:56 Share Napisano Piątek o 17:56 Jakby ktoś bardzo chciał, to już może płacić: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano Piątek o 18:18 Share Napisano Piątek o 18:18 Godzinę temu, giberes napisał: Ja bym powiedział, że to buty strasznie drogie oj chyba nie... ja, najdrozsze jakie widzialem, mialy z przodu 6 i dwa zera z tylu i mala literke E na koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano Piątek o 19:25 Share Napisano Piątek o 19:25 Godzinę temu, BRAVO112 napisał: oj chyba nie... ja, najdrozsze jakie widzialem, mialy z przodu 6 i dwa zera z tylu i mala literke E na koncu to było po taniości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedrzich Napisano Piątek o 19:26 Share Napisano Piątek o 19:26 (edytowane) Nowy Korsarz z Magic Factory - tym razem Corsair Mk.II. Wg ich fejsbuka - w sprzedaży od czerwca Edytowane Piątek o 20:26 przez Bedrzich 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Sobota o 19:38 Share Napisano Sobota o 19:38 Dodatki do Edwardowego P-40N: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Niedziela o 14:29 Share Napisano Niedziela o 14:29 Z-19G Light Scout/Attack Helicopter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Niedziela o 14:34 Share Napisano Niedziela o 14:34 Nowy wariant B-26F Marauder w 1/48 z ICM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Niedziela o 18:06 Share Napisano Niedziela o 18:06 Crazy Cat wydaje teraz swojego PZL-23B w skali 1/48 , druk 3D 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Niedziela o 21:07 Share Napisano Niedziela o 21:07 Freedom Model Kits i detale Mirage 2000-5DI/EI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano wczoraj o 11:11 Share Napisano wczoraj o 11:11 Kolejne, w końcu inne malowanie na Edwardowe P-40N: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano wczoraj o 13:17 Share Napisano wczoraj o 13:17 19 godzin temu, Cypis napisał: Crazy Cat wydaje teraz swojego PZL-23B w skali 1/48 , druk 3D No to właściciele Mirage Hobby mogą spać spokojnie.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano wczoraj o 15:53 Share Napisano wczoraj o 15:53 2 godziny temu, RogerM napisał: No to właściciele Mirage Hobby mogą spać spokojnie.... No nie wiem, może się zdarzyć, że nagle kilkadziesiąt osób odkryje, iż "brakuje" im ramek przeźroczystych w modelach, które "dawno kupili i nie mają już paragonu"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano wczoraj o 17:25 Share Napisano wczoraj o 17:25 20 godzin temu, Cypis napisał: Freedom Model Kits i detale Mirage 2000-5DI/EI Jest już na poprzedniej stronie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi