zloty Napisano 20 Grudnia 2019 Share Napisano 20 Grudnia 2019 Chińczycy dalej w natarciu; 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Grudnia 2019 Share Napisano 20 Grudnia 2019 Poza Emdenem, to najciekaweszy z tego wszystkiego jest..... BT-7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 20 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2019 Najciekawsze jest to , co w pierwszej kolejności wypłynie na wody światowego oceanu. Dla mnie pierwsza trójka to ; Lion Ajax Invincible Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 20 Grudnia 2019 Share Napisano 20 Grudnia 2019 Zgadzam się co do Liona (chociaż to pewnie będzie waterline) i Ajaxa, ale ludzie, mamy tam typ Navigatori! Wreszcie jakiś ciekawy makaron w menu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 20 Grudnia 2019 Share Napisano 20 Grudnia 2019 (edytowane) Wszystko dobre, ciekawe kiedy coś amerykańskiego lub japońskiego wydadzą. Edytowane 20 Grudnia 2019 przez Piotras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 20 Grudnia 2019 Share Napisano 20 Grudnia 2019 Flyhawk uporczywie pomija IJN. Może to Chińczycy z Nankinu są.... A mnie dla odmiany Ticonderoga zainteresowała. Mam sentyment do tych brzydali z Baltopsów z lat 90.. Jak jeszcze można było je zwiedzić porządnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 20 Grudnia 2019 Share Napisano 20 Grudnia 2019 ciekawe że wyszedł także po wojenny. Dla mnie to ten Endem no i Sydney... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 31 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 15 Stycznia 2020 Share Napisano 15 Stycznia 2020 Ja tam się ciesze na na BT-7 i Tigera II W sumie to co jest na rynku to przeciętniaki, i mam cicha nadzieję że te modele będą klasy poprzednich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 17 Stycznia 2020 Share Napisano 17 Stycznia 2020 Witam, Panowie czy ktoś orientuje się może czy Bismarck Deluxe będzie jeszcze kiedyś dostępny ( najlepiej w sklepach w PL ) ? Tak dobrze się sprzedał czy taka mała ilość była wypuszczona na rynek i trzeba będzie kupować dodatki osobno? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 17 Stycznia 2020 Share Napisano 17 Stycznia 2020 Kup lepiej na ebayu od chińskiego sprzedawcy, taniej, pewnie, 2 tygodnie chyba wytzymasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 17 Stycznia 2020 Share Napisano 17 Stycznia 2020 (edytowane) Dzięki, ale z różnych względów w grę wchodzi zakup tylko w PL. Dwa tygodnie to pikuś Problem w tym że czekałem około roku na pojawienie się tego modelu w ofercie któregoś z dwóch sklepów oferujących produkty Flyhawka w PL a tutaj nic. Nie wiem o co chodzi bo inne nowe modele tej manufaktury zawsze były jako nowości dostępne w wersji normalnej i deluxe na "dzień dobry" a Bismarck jakiś pechowy ( no może jeszcze Konig w pudle Flyhawka w wersji full wypas ) Trudno zobaczymy co dalej bo widzę że na scale..s brak na całej planecie Edytowane 17 Stycznia 2020 przez zibi85mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 17 Stycznia 2020 Share Napisano 17 Stycznia 2020 (edytowane) No to możesz się nie doczekać. Wersje deluxe pojawiły się chyba od Penelopy. W polskim sklepie, na zachodzie tez, za golasa liczą tyle ile płacisz na ebayu za full. No to chyba nie trzeba tłumaczyć co to oznacza. No ale to twoja sprawa. Edytowane 17 Stycznia 2020 przez Piotras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 17 Stycznia 2020 Share Napisano 17 Stycznia 2020 Piotras dobrze mówi. Na ebay'u jak dobrze poszukasz, to nawet za połowę polskiej ceny kupisz deluxa. Czas oczekiwania dwa tygodnie. No ale skoro w grę wchodzi tylko zakup w pl to może i kolejny rok poczekasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 21 Lutego 2020 Share Napisano 21 Lutego 2020 (edytowane) Biorą się za japoncow, właśnie wyszedł Kagero pod szyldem PIT Road. Czas coś zamówić, hobby link jakby ktoś był ciekawy. Edytowane 25 Lutego 2020 przez Piotras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Lutego 2020 Share Napisano 24 Lutego 2020 Jeżeli masz na myśli to, to nie wiem skąd pomysł że flajhołk jest w to zaangażowany. Tam na HLJ to jakiś fotomontaż jest, to jest za słabe na to żeby być flajholkiem. https://www.1999.co.jp/eng/m/image/10636479 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 24 Lutego 2020 Share Napisano 24 Lutego 2020 https://www.hlj.com/1-700-scale-ijn-destroyer-kagero-1939-pitw-213 Malej wiary a do tego pysznym waść jesteś, co na to można poradzić. Fotomontaże, spisek, ten model był zapowiadany miesiące temu. Potrząśnij sakwą a nie kisisz ojro na złomy hase z lat 70-tych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 24 Lutego 2020 Share Napisano 24 Lutego 2020 Racja, Kagero został wykonany "przy współpracy z flyhawk'iem" co oczywiscie nie czyni go Flyhawk'iem, więc pytanie jak będzie z jakością tego PIT-Road'a. Pewnie będzie lepsza niż dotychczasowe modele, ale i tak do Flyhawka'a jeszcze teoche brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 24 Lutego 2020 Share Napisano 24 Lutego 2020 Widać po ryflowaniu pokładu, że to nie jest ten sam poziom co flajhołkowy flajhołk. Ale i pit-road sam z siebie mocno się poprawił jakościowo, ten model może zawalczyć z nowymi Kagero od Fujimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 24 Lutego 2020 Share Napisano 24 Lutego 2020 No nie wiem czy z tych zdjęć można aż tak daleko iść. Jeżeli nie zrobił tego dla nich FH to bez sensu jest mówić o tym i wstawiać logo, konkurencyjnej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 24 Lutego 2020 Share Napisano 24 Lutego 2020 Wieże dział i wyrzutnie rotped zdecydowanie wyglądają jakby Flajhołk maczał w tym palce, ale całą resztą jak np. pokład, kominy, łodzie i cała reszta drobnicy, nawet obok Flajhołka nie leżała. Dlatego napisali że przy współpracy i dali logo by pewnie zachęcić ludzi do kupna. Raczej nie widzę w tym sensu, by Flajhołk zrobił komuś model i go oddał, a niech se sprzedają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 24 Lutego 2020 Share Napisano 24 Lutego 2020 Za 2-3 tygodnie Wam powiem, nie oddał tylko SPRZEDAŁ, nie ma lunchu za free. Normalny business, korzystają z kanałów dystrybucji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 24 Lutego 2020 Share Napisano 24 Lutego 2020 To w takim razie czekamy na foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Lutego 2020 Share Napisano 25 Lutego 2020 To logo flajhołka jest tam wlepione tylko na HLJ, w linku który podałem jest nawet jakaś fotka części przez celofan nie wygląda to na flajołka, chyba że mocno obniżył loty. Do wydawania japońskich tematów to maja tą swoją firmę krzak: Kajikę, po co mieliby robić jakieś dziwne kooperacje z Pit Roadem? Ano poczekamy zobaczymy. Fotki z linka który wstawiłem szału nie robią, pomijam juz fakt że akurat Kagero mnie nie podnieca, więc ktokolwiek by go nie wydał to niskim kalafiorem mi to lata Jakby Akizuki wydali... to inna historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 25 Lutego 2020 Share Napisano 25 Lutego 2020 (edytowane) Na hlj w opisie jest podana informacja ze robili ten model wspólnie. Nie ma to znaczenia, ja kupiłem to zobaczę a tobie kalafiorem........ Szału nie ma bo patrzysz na wydruk ale jeżeli odleja tak jak na renderach to będzie ok, nawet bardzo ok. Podobno ich Yamato i Musashi są bardzo dobre, ma ktoś? Edytowane 25 Lutego 2020 przez Piotras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi