Jump to content

Flyhawk 2020

zloty
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Witam,

Panowie czy ktoś orientuje się może czy Bismarck Deluxe będzie jeszcze kiedyś dostępny ( najlepiej w sklepach w PL ) ? Tak dobrze się sprzedał czy taka mała ilość była wypuszczona na rynek i trzeba będzie kupować dodatki osobno? 

Pozdrawiam

Dzięki, ale z różnych względów w grę wchodzi zakup tylko w PL. Dwa tygodnie to pikuś ? Problem w tym że czekałem około roku  na pojawienie się tego modelu w ofercie któregoś z dwóch sklepów oferujących produkty Flyhawka w PL  a tutaj nic. Nie wiem o co chodzi bo inne nowe modele tej manufaktury zawsze były jako nowości dostępne w wersji normalnej i deluxe na "dzień dobry" a Bismarck jakiś pechowy ( no może jeszcze Konig w pudle Flyhawka w wersji full wypas  ) Trudno zobaczymy co dalej bo widzę że na scale..s brak na całej planecie :)

Edited by zibi85mig

No to możesz się nie doczekać. Wersje deluxe pojawiły się chyba od Penelopy.  W polskim sklepie, na zachodzie tez, za golasa liczą tyle ile płacisz na ebayu za full. No to chyba nie trzeba tłumaczyć co to oznacza. No ale to twoja sprawa.

Edited by Piotras

• 1 month later...

Wieże dział i wyrzutnie rotped zdecydowanie wyglądają jakby Flajhołk maczał w tym palce, ale całą resztą jak np. pokład, kominy, łodzie i cała reszta drobnicy, nawet obok Flajhołka nie leżała. Dlatego napisali że przy współpracy i dali logo by pewnie zachęcić ludzi do kupna. Raczej nie widzę w tym sensu, by Flajhołk zrobił komuś model i go oddał, a niech se sprzedają. 

To logo flajhołka jest tam wlepione tylko na HLJ, w linku który podałem jest nawet jakaś fotka części przez celofan :haha: nie wygląda to na flajołka, chyba że mocno obniżył loty. Do wydawania japońskich tematów to maja tą swoją firmę krzak: Kajikę, po co mieliby robić jakieś dziwne kooperacje z Pit Roadem? Ano poczekamy zobaczymy. Fotki z linka który wstawiłem szału nie robią, pomijam juz fakt że akurat Kagero mnie nie podnieca, więc ktokolwiek by go nie wydał to niskim kalafiorem mi to lata :haha: Jakby Akizuki wydali... to inna historia.

Na hlj w opisie jest podana informacja ze robili ten model wspólnie. Nie ma to znaczenia, ja kupiłem to zobaczę a tobie kalafiorem........ Szału nie ma bo patrzysz na wydruk ale jeżeli odleja tak jak na renderach to będzie ok, nawet bardzo ok.

Podobno ich Yamato i Musashi są bardzo dobre, ma ktoś?

Edited by Piotras