Pxxx Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Specjalnie dla Ciebie, hangar Scharnhorsta i pomost Kagero. Pokaz mi te różnice w jakości. Na fotkach Hansa na wieży nierówności są wynikiem technologii, formy suwakowe. Są podobne na wieżach od 102 W niszczycielach i krążownikach RN, są na Scharnhoscie i w każdym modelu FH. One są super, ale nie są oczywiście idealne. Trumpetery , hobbycostam to ja nawet nie patrzę teraz co maja zamiar wydać. Sprowadziliście sprawę do absurdu, dowód na bezsens pisania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pxxx Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Hans, dokładnie to samo czyli taka gęsia skórka jest na Scharnhorscie, pomijam ze już po pierwszej farbie tego nie będzie, gołym okiem zapomnij. Porównujesz szalupy, ale one są odlane na tym samym poziomie. Są trochę inne i tyle. Dobra, szkoda prądu ja wiem swoje wy swoje, Strzala, dzięki za uwagę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Wiesz co już pomijając cała ta dyskusje, na takich zdjęciach jak to co pokazałeś, to mogłeś położyć model ZTS plastyk i też wyglądałyby tak samo. Cała ta dyskusja wynika z tego, że nie potrafisz nas przekonać że to co widzisz w swoich mokrych snach, jest mierzalną rzeczywistością. Jaki jest sens pisania o super detalu, a potem wstawianie zdjęć robionych pralka z odległości 20 metrów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pxxx Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudyhunter Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Gała, chciałeś szczegóły, to masz. Powyżej zdjęcie ukazujące detal całego modelu, wykonane z wysokości 100 m (to ta kropka, gdyby ktoś nie wiedział) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pxxx Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 (edited) . Edited April 21, 2020 by Piotras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super_Hans Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Ja bym się zastanowił nad tą adopcją. Tatusie bywają różni.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacman Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 W dniu 21.04.2020 o 16:27, chudyhunter napisał: To żeś pokazał... A kim jest Dan? Jakieś guru i wyznacznik jakości? Dla mnie jakość można zobaczyć nawet na zdjęciach i nie potrzebuję oceny jakości detali od jakiegoś Dana. Andrzej z Pipnicy Dolnej niedługo wyda książkę potwierdzającą, że ziemia jest płaska. Tak sobie czytam Twoje posty. I coraz częściej będę się im przyglądał szczególnie troskliwie .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudyhunter Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 A co takiego jest nieodpowiedniego jest w tym poście? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacman Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 (edited) 1 minutę temu, chudyhunter napisał: A co takiego jest nieodpowiedniego jest w tym poście? Nie napisałem, że jest coś nieodpowiedniego. Czytamy ze zrozumieniem... napisałem, że będę się przyglądał troskliwie. Czytamy ze zrozumieniem. Edited April 25, 2020 by blacman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudyhunter Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 Nie ma problemu i doskonale wiem o co chodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacman Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 Teraz, chudyhunter napisał: Nie ma problemu i doskonale wiem o co chodzi To doskonale, że wiesz. I mam nadzieję, że wyciągniesz z tej wiedzy wnioski. Koniec offtopu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudyhunter Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zloty Posted May 27, 2020 Author Share Posted May 27, 2020 FH znowu po niemiecku... chociaż jak się przyjrzeć to nawet ładny statek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurayahip Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 ...statek??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zloty Posted May 28, 2020 Author Share Posted May 28, 2020 a wyobrażasz sobie ładny okręt ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 Pewnie że STATEK, przecież ten szajs nie zasługuje żeby go okrętem nazywać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemc Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 Lepiej niech będzie już statek niż łódź. https://www.filmweb.pl/video/7+wspaniałych/Najlepsze+filmy+o+łodziach+podwodnych-53839 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zloty Posted August 8, 2020 Author Share Posted August 8, 2020 FH dalej niezwyciężony... https://www.1999.co.jp/eng/10715239 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zloty Posted August 8, 2020 Author Share Posted August 8, 2020 jeszcze lotniskowiec dołożyli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipsg Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 3 godziny temu, zloty napisał: FH dalej niezwyciężony... Może i niezwyciężony, ale znów pakują tylko pół okrętu do pudełka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 (edited) Myślę że sprawa warta odnotowania : będzie angolski niszczyciel klasy J : fotka wygląda dość zacnie (do tego pewnie będzie jeszcze obfita blacharka) , a że klasa J bardzo, bardzo zbliżona do N więc jest szansa na niezłego Pioruna.... ....ależ to może być kusząca perspekrywa dla niektórych zrobić sobie dioramkę boju ze Smarkiem chociażby szarża do ataku torpedowego.... tym bardziej że to 700 więc gabarytowo nie zajmie całej podłogi w salonie Edited October 22, 2020 by M.A.V. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janisz Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 No i wszystko w tym temacie. Trzeba przyznać że Flyhawk godnie chce uczcić taką rocznicę - tylko czemu dopiero w grudniu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipsg Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Są już w internetach jakieś recenzje Invincible? Model już jest, a takie milczenie o flyhawku to aż dziwne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts