Bengal Napisano 18 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2020 żebym nie był w końcu w tyle to smoka mam i ja z kropla softgera jak diabeł lakier na smoka i mogę zacząć brudzenie i takie tam od dołu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 18 Kwietnia 2020 Share Napisano 18 Kwietnia 2020 Looking good mate 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 18 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2020 9 minut temu, Franz75 napisał: Looking good mate Dawaj swojego to dopiero będzie looking good mate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 19 Kwietnia 2020 Share Napisano 19 Kwietnia 2020 Juz daje Bengal. Paski pomalowane na skrzydlach pomalowane. Co latwe nie bylo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 19 Kwietnia 2020 Share Napisano 19 Kwietnia 2020 Witam Mam prosbe to szanownego grona modelarskiego, czy ktos z was nie ma na zbyciu kalki. Bo niestety byl wypadek i kalka z numerami bocznymi sie zniszczyla. Potrzebuje tylko czesci dotyczacej mojego malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 20 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2020 Położyłem washa i powtórka z historii do zmywania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 20 Kwietnia 2020 Share Napisano 20 Kwietnia 2020 Mnie sie podoba, fajnie Ci wyszedl ten wash, widac wyraznie co Chciales osagnac. Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 21 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2020 Koniec żartów pozmywałem i na sucho zmontowałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 22 Kwietnia 2020 Share Napisano 22 Kwietnia 2020 Bardzo ladny Ci wyszedl, wolelem tamtego . Byl taki piekny. Pobrudz troche kolpak od smigla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 23 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2020 Ema, jaki wash wyglądałby ok na czarnym spodzie skrzydła ? Biały niet, szary ? brązowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Kwietnia 2020 Share Napisano 23 Kwietnia 2020 Raczej szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 25 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2020 Bry , jakiś malutki updejt wash na spodzie położony, na czarnym spodzie nie miałem szarego gotowca więc sobie stworzyłem mieszankę z winsora mixing white, davys gray + 502 dust a na sky poszedł czarny. Pewnie dzisiaj położę lakier i zacznę zabawę z olejnymi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 25 Kwietnia 2020 Share Napisano 25 Kwietnia 2020 Ładnie wygląda. Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 25 Kwietnia 2020 Share Napisano 25 Kwietnia 2020 Ten mix wyszedl Ci dobrze, a nie mowilem? Fajnie. Ja czekam na farby zeby skaczyc mojego. Teraz to nie mozna sobie get in to the store i pickup one. Czekamy na Inposta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 25 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Franz75 napisał: Ten mix wyszedl Ci dobrze, a nie mowilem? Fajnie. i tak zdjęcia nie oddają tego washa, zrobię jakieś lepsze zdjęcia (postaram się) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 1 Maja 2020 Autor Share Napisano 1 Maja 2020 Bry, polakierowany ostatnią warstwą błyszczącego i teraz będzie zabawa z olejami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 9 Maja 2020 Autor Share Napisano 9 Maja 2020 Raczej moje jedne z ostatnich zdjęć z warsztatu Marek czeka na kalki, więc koniec i galeria coraz bliżej położę mat, zdejmę maski i zostały mi kochane linki oraz lustereczko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drab Napisano 10 Maja 2020 Share Napisano 10 Maja 2020 Kolega robi model z poważnym użyciem masek a ja mam pytanie, jak, czym najlepiej zmyć, usunąć klej po zdjęciu masek (i tu już nie chodzi mi o maski na oznaczenia, ale na po prostu z szyb kabiny)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 10 Maja 2020 Autor Share Napisano 10 Maja 2020 @drab przed przyklejeniem raz czy dwa przyklejałem na matę by troszkę zniwelować klej - a po odklejeniu się okaże czy to wystarczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Maja 2020 Share Napisano 10 Maja 2020 Bardzo ładnie to wygląda.Coraz bardziej mnie kusi żeby zrobić coś w 48 ale raczej "za cieńki w uszach " jestem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 10 Maja 2020 Autor Share Napisano 10 Maja 2020 8 minut temu, Xmen napisał: Bardzo ładnie to wygląda.Coraz bardziej mnie kusi żeby zrobić coś w 48 ale raczej "za cieńki w uszach " jestem. Dziękować póki sam nie sprawdzisz to nie ma co oceniać że jest się za cienkim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 10 Maja 2020 Autor Share Napisano 10 Maja 2020 więc końcówka, lepiej w tym momencie chyba nie umiem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 Maja 2020 Share Napisano 10 Maja 2020 Opony porządnie zmatowić i będzie bardzo dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 11 Maja 2020 Share Napisano 11 Maja 2020 Bardzo ładnie wyszedł. Gratki patrząc na Twojego Buffalo wraca mi mobilizacja ażeby przysiąść do swojego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 11 Maja 2020 Autor Share Napisano 11 Maja 2020 12 godzin temu, barszczo napisał: Opony porządnie zmatowić i będzie bardzo dobrze . i jeszcze lustereczko dokleić ale czekam na chrom nowy 17 minut temu, kapsel napisał: Bardzo ładnie wyszedł. Gratki patrząc na Twojego Buffalo wraca mi mobilizacja ażeby przysiąść do swojego. Wracaj wracaj Marek zaraz też kończy, wiec zostanie tylko Twój mi się chyba zamarzyła kolekcja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi