kryspacz Napisano 5 Sierpnia 2020 Share Napisano 5 Sierpnia 2020 A ja wreszcie obejrzałem film i tym bardziej czekam na postępy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 6 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2020 9 godzin temu, kryspacz napisał: A ja wreszcie obejrzałem film i tym bardziej czekam na postępy! I jak wrażenie? Według mnie jest to najgorsza część. Ale ciężarówka fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 8 Sierpnia 2020 Share Napisano 8 Sierpnia 2020 A japonka kaleka bez sznurkuf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 9 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2020 8 godzin temu, Lipa napisał: A japonka kaleka bez sznurkuf I bez kotwicy i łodzi Postaram się skończyć do końca miesiąca Na razie dłubię tylny zderzak do Cougara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Sierpnia 2020 Share Napisano 15 Sierpnia 2020 Trzeba sobie życie urozmaicać. Fajnie się twoja pracę ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Sierpnia 2020 Share Napisano 15 Sierpnia 2020 Póki co raczej się o niej słucha/czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 15 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2020 48 minut temu, bazylms napisał: Trzeba sobie życie urozmaicać. Fajnie się twoja pracę ogląda. Dzięki Krzychu! 37 minut temu, Szydercza Gała napisał: Póki co raczej się o niej słucha/czyta Oooo wypraszam sobie! Przecież po pół roku dałem kilka fotek Dobra dam jeszcze jedną, taka trochę z d..., ale zderzak już praktycznie skończony. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 17 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2020 Tylny zderzak wstępnie uformowany. Teraz muszę trochę nad nim popracować przy użyciu szpachli 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi