kopernik Napisano 24 Stycznia 2020 Share Napisano 24 Stycznia 2020 Pomysł na to co zrobić ze starych modeli. Znalezione w sieci. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 24 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 4 Lutego 2020 Share Napisano 4 Lutego 2020 Dobre!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Lutego 2020 Share Napisano 5 Lutego 2020 pomysł ciekawy - szkoda tylko że "mesiek" w takim mocno sugestywnym lotniczym malunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 10 Lutego 2020 Share Napisano 10 Lutego 2020 Bardzo fajny pomysł, kiedyś muszę spróbować z jednym z moich szrotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 10 Lutego 2020 Share Napisano 10 Lutego 2020 Mi się najbardziej podoba SPAD. Przypomina stare rajdówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 14 Lutego 2020 Share Napisano 14 Lutego 2020 To co? projekcik grupowy? " et resurrectionis erimus" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 14 Marca 2020 Autor Share Napisano 14 Marca 2020 O kur ! przeglądam sieć i nie wierzę ! Myślałem, że te modeliki to czysta fantazja, okazuje się jednak że mają coś z rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Campana Napisano 22 Marca 2020 Share Napisano 22 Marca 2020 Belly Tank to dość popularny temat po II wś. https://www.google.com/search?q=Belly+Tank&client=firefox-b-d&hl=pl&sxsrf=ALeKk00qkczE0CnNCop3QnhFzMyBVdwksw:1584896060316&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwig-Lj1xa7oAhXEyaQKHS7pB44Q_AUoAXoECAsQAw&biw=1680&bih=914 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 14 Czerwca 2023 Share Napisano 14 Czerwca 2023 Tematyka bardzo relaksacyjna sam kiedyś popełniłem kilka takich modeli ze śmieci modelarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 15 Czerwca 2023 Share Napisano 15 Czerwca 2023 (edytowane) W dniu 14.03.2020 o 22:42, kopernik napisał: O kur ! przeglądam sieć i nie wierzę ! Myślałem, że te modeliki to czysta fantazja, okazuje się jednak że mają coś z rzeczywistości. To zdjęcie jest montażem. Nie ma takiego obiektu w rzeczywistości. Nawet jako makieta musiałby być zaprojektowany przez technicznego dyletanta. Ale co tam, są nawet modele Edytowane 15 Czerwca 2023 przez HKK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi