kopernik Napisano 6 Czerwca Autor Share Napisano 6 Czerwca W dyskusji o nowościach lotniczych 72 poruszono temat pakowania modeli, w tym ZTS-owskiego Łosia. Przypomnę, że pierwotnie ów samolot był pakowany w pokaźne pudło. I to raczej nie ekologia sprawiła, że wylądował ściśnięty jak sardynki w puszce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca Ktoś na olx wykopał takie archeo... Warto zwrócić uwagę na to 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca Jak niewiele potrzeba, zeby dostac medal..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca 38 minut temu, BRAVO112 napisał: Jak niewiele potrzeba, zeby dostac medal..... Może to był taki medal "na zachętę" jak u Barei... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca `na modelu jest napisane " śmiglowiec" To moze by wydac Orlika napisac " samolot" i pokazac fuc.... calej reszcie co nie pozwala na jego zrobienie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca Podobną metodę opisywania modeli można spotkać tu... i tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca (edytowane) To jest powszechna praktyka uciekania od nazewnictwa firm: Ot auto, jaki Fiat? Jakie Topolino Pozdr ww Edytowane 8 Czerwca przez wuwumaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 8 Czerwca Autor Share Napisano 8 Czerwca 11 godzin temu, Grzes napisał: Ktoś na olx wykopał takie archeo... Warto zwrócić uwagę na to Wykopał i zwariował. Ponad 800 zł !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca Godzinę temu, kopernik napisał: Wykopał i zwariował. Oj, wiesz. Ludzie próbują zarzucać, może ktoś się złowi... Tak jak ten od Karasia Mikro 144 za 250zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 9 Czerwca Share Napisano 9 Czerwca Trochę z innej beczki, ale tez można podczepić się pod ten watek. w ostatnia sobotę przez przypadek odkryłem że na TV Kultura leci to (info na najbliższa sobotę): Czekało się na te soboty .... No i modele są, chociaż tanie nie są. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 9 Czerwca Share Napisano 9 Czerwca 5 minut temu, hamp napisał: w ostatnia sobotę przez przypadek odkryłem że na TV Kultura leci to (info na najbliższa sobotę): Też zacząłem oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 9 Czerwca Share Napisano 9 Czerwca 14 godzin temu, wuwumaster napisał: To jest powszechna praktyka uciekania od nazewnictwa firm: Tu jest ciekawie. W nazwie modelu nie ma, ale w opisie już jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Czerwca Share Napisano 12 Czerwca Dziś wrzucę Wam takie siedleckie wariacje kolorystyczne P.11 po zrobieniu i bez malowania wyszedłby jak w kamuflażu Tymczasem, do MiGa-15 dołączono uroczą wrzosową podstaweczkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 12 Czerwca Share Napisano 12 Czerwca czepiasz sie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Czerwca Share Napisano 12 Czerwca 16 minut temu, BRAVO112 napisał: czepiasz sie..... Ja? Wręcz przeciwnie - pokazuję uroki modeli z tamtych lat. Czasem lubię se kupić taką PeeReLowską kolorowankę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 12 Czerwca Share Napisano 12 Czerwca (edytowane) zartuje do dzisiaj pamietam ruski silniczek elektryczny, gdzie plastikowy Korpus byl w rózowo, szaro zielonym " kamuflazu"..... Edytowane 2 godziny temu przez BRAVO112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu Dzięki Koledze @Wachmistrz, a uprzedzając zacnego towarzysza z tego tematu Kolegę @jmx62, wpadło mi kilka Małych Modelarzy. Zakup typowo sentymentalny, a główny impuls jest na górze - RWD-13 - mój pierwszy model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu Łojtam, od razu zacnego i to jeszcze towarzysza. Nigdy nie byłem towarzyszem, pomimo wielokrotnych prób nie udało się im wciungnonć mnie na członka. A co do MMów (nie mylić z MMSami) no to ubiegłeś mnie dosłownie o ułamki sekund. Mam nadzieję Grzes że nie podniesiesz na nie ręki uzbrojonej w nożyczki, skalpel czy inne narzędzie zbrodni nie mówiąc o słoiczku z butaprenem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu 30 minut temu, jmx62 napisał: Mam nadzieję Grzes że nie podniesiesz na nie ręki uzbrojonej w nożyczki, skalpel czy inne narzędzie zbrodni nie mówiąc o słoiczku z butaprenem Spokojnie. Trafiają do mojego Archeo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu I tak czymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu to moze ktoś ma nocnego Po-2 z 1973 roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi