abtb Napisano 8 Lutego 2020 Share Napisano 8 Lutego 2020 Zakończyłem pierwszy z trójki warsztatów pod wspólnym tytułem "Batalia o wafelki" Epizod I "Wietnamska zadyma" UWAGA: galeria zawiera lokowanie produktu Bell UH-1C, 174 Kompania Śmigłowców, pluton wsparcia ogniowego () "Rekiny", Duc Pho, Wietnam Południowy, 1970r I na "podstawce" I tyle Można pisać co się chce 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 8 Lutego 2020 Share Napisano 8 Lutego 2020 Co się chce to nie mogę napisać Bo byłbym nieobiektywny ... Muszę przyznać, że very cacy Wafelka dostaniesz w Mińsku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 8 Lutego 2020 Share Napisano 8 Lutego 2020 Choć to nie moje klimaty to "uzębiony-śmiglak" bardzo mi się podoba Mam tylko jedno pytanie: Dlaczego "podstawka" nie jest w skali modelu (1:72), tylko w 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Lutego 2020 Share Napisano 8 Lutego 2020 Śmiglak bardzo ładny. a z podstawką to zaszalałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 8 Lutego 2020 Share Napisano 8 Lutego 2020 No i jest! Ode mnie 5 za ogół, dodatkowy plus za temat Wietnamu i drugi plus za szczęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Lutego 2020 Share Napisano 8 Lutego 2020 Bardzo elegancki.Postawka też bardzo oryginalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 9 Lutego 2020 Share Napisano 9 Lutego 2020 Sporo pracy i nerwów kosztował Cię ten wiatraczek ale miniaturka w moim odczuciu wygląda super. Gratuluję szczęśliwego lądowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 9 Lutego 2020 Share Napisano 9 Lutego 2020 Mogłeś chociaż jedne drzwi zostawić otwarte, ale i tak jest spoko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 10 Lutego 2020 Autor Share Napisano 10 Lutego 2020 W dniu 8.02.2020 o 11:38, Mitrandir napisał: Co się chce to nie mogę napisać Bo byłbym nieobiektywny Pisz Grzegorzu co też tam masz na myśli. Wal prosto z mostu. W dniu 8.02.2020 o 11:38, Mitrandir napisał: Wafelka dostaniesz w Mińsku Trzymam za słowo. Informację obrazkową zamieściłem w galerii W dniu 8.02.2020 o 16:17, Slawek_26869 napisał: Mam tylko jedno pytanie: Dlaczego "podstawka" nie jest w skali modelu (1:72), tylko w 1:1 Prawa autorskie, monopol i inne takie kłody pod nogi. W dniu 8.02.2020 o 16:26, mig napisał: a z podstawką to zaszalałeś. "Batalia o wafelki" więc inaczej nie mogłem W dniu 8.02.2020 o 18:44, rudy0007 napisał: No i jest! Ode mnie 5 za ogół, dodatkowy plus za temat Wietnamu i drugi plus za szczęki A dziękuję bardzo W dniu 8.02.2020 o 19:19, Xmen napisał: Podstawka też bardzo oryginalna. "Batalia o wafelki" 20 godzin temu, kapsel napisał: Sporo pracy i nerwów kosztował Cię ten wiatraczek Oj, żebyś wiedział. Nawet chwile kryzysu były 9 godzin temu, lesio-69 napisał: Mogłeś chociaż jedne drzwi zostawić otwarte, Zwykłe marudzenie. A kurz z deski rozdzielczej to KTO będzie wycierał? Dziękuję wszystkim za opinie Stosowna podstawka wystawowa jest już gotowa. Drzwi są przyklejone na "słowo honoru" ale jakoś nie chciało mi się ich "wyrywać". Zdjęcia wyszły jak wyszły - może jeszcze raz zrobię kilka zdjęć do galerii przy okazji fotografowania "śledzia". A poza tym część będzie mogła go "na żywo" obejrzeć w Mińsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 21 Lutego 2020 Share Napisano 21 Lutego 2020 Fajnie wyszedł. Szacun za ząbki. Wydaje mi się, że takie ciemne modele powinieneś robić na ciemniejszym tle, bo pomimo modulacji ten OD wyszedł mocno ciemny na zdjęciach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi