JaCkyL Napisano 8 Marca 2020 Share Napisano 8 Marca 2020 Witajcie! Miło mi poinformować, że po 5 latach przerwy wracamy z Lubelskimi Spotkaniami Modelarskimi! Widzimy się wszyscy w Lublinie w dniach 17-18 października 2020! Więcej szczegółów wkrótce! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 8 Marca 2020 Share Napisano 8 Marca 2020 ooo w moje urodziny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 8 Marca 2020 Share Napisano 8 Marca 2020 8 minut temu, Moses napisał: ooo w moje urodziny Nie masz co liczyć na jakieś ulgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 8 Marca 2020 Share Napisano 8 Marca 2020 Godzinę temu, Moses napisał: ooo w moje urodziny Dwa dni? Uparłeś się z wyjściem na świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Marca 2020 Share Napisano 8 Marca 2020 Godzinę temu, abtb napisał: Dwa dni? Uparłeś się z wyjściem na świat Może tyle czasu stawiał opór 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 8 Marca 2020 Share Napisano 8 Marca 2020 super! będę na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 8 Marca 2020 Share Napisano 8 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 8 Marca 2020 Share Napisano 8 Marca 2020 Gratulowałem już kolegom reaktywacji na FB; jak mnie znacie uważam iż więcej tego typu spotkań tym lepiej - ale ale w tym terminie może być przełożony Bytom tak więc z mojego doświadczenia polecam kontakt z organizatorami i to przegadać - wiem że to wyjątkowa sytuacja ale zawsze kolizja to trochę lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 9 Marca 2020 Share Napisano 9 Marca 2020 Na Fb zaktualizowali Bytom na 24-25.10 więc nie powinno kolidować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 9 Marca 2020 Share Napisano 9 Marca 2020 Cieszę się ,że Lubelskie spotkania są reaktywowane ,byłem na paru i miło wspominam . Już klepie sobie termin . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 4 Października 2020 Share Napisano 4 Października 2020 Z radością czytałem Wasze wpisy, cieszyliśmy się z Koleżankami i Kolegami na reaktywację... ale, jak to życie... Od marca ważyły się losy LSM-u... ważyły... Przychodzi "druga fala" Covidu- na razie ma postać medialnego TSUNAMI. Z pełną świadomością i bólem potwierdzam przypuszczenia... Panie i Panowie- odpuszczamy. Postaramy się zorganizować imprezę w przyszłym roku. O przewidywany terminie poinformujemy. Pozdrawiam serdecznie! Zdrówka życzymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 4 Października 2020 Share Napisano 4 Października 2020 Ja widzę jeden plus - wracam do Lublina więc na reaktywowanych LSM się pojawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi