Tomek Mroczkowski Napisano 27 Maja 2020 Share Napisano 27 Maja 2020 A te czarne mazy przy otworach wentylacyjnych silnika to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 27 Maja 2020 Share Napisano 27 Maja 2020 Kilka razy zbierałem się żeby jakos skomentować, ale dopiero teraz się przemogłem. No nienajlepiej to wygląda. Sam pomysł z wygiętym grillem bardzo fajny - ale wykonanie juz słabiej. Duzo mazów na modelu ni to okopcenia ni to zacieki. Bardzo jednolita paka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 28 Maja 2020 Share Napisano 28 Maja 2020 W dniu 27.05.2020 o 18:27, Tomek Mroczkowski napisał: A te czarne mazy przy otworach wentylacyjnych silnika to? Może się palił? Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 28 Maja 2020 Share Napisano 28 Maja 2020 22 godziny temu, Stojkovic napisał: Sam pomysł z wygiętym grillem bardzo fajny - ale wykonanie juz słabiej. A mi się podoba to pogięcie..bardziej podoba mi się jednak zbiornik na wodę..masz jakieś plany do skopiowania albo co ,bo bym przygarnął.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubazg Napisano 28 Maja 2020 Autor Share Napisano 28 Maja 2020 2 godziny temu, Adams M1A1 napisał: Może się palił? Pozdr. A. Tak, Miało być okopcenie po małym pożarze. Wyszło niestety zdecydowanie zbyt intensywnie. Godzinę temu, piotrkur napisał: A mi się podoba to pogięcie..bardziej podoba mi się jednak zbiornik na wodę..masz jakieś plany do skopiowania albo co ,bo bym przygarnął.. Proszę bardzo, wysłałem na konto. Pokrycie wykonałem z cienkiego polistyrenu, bodajże 0,2 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 28 Maja 2020 Share Napisano 28 Maja 2020 3 minuty temu, kubazg napisał: Tak, Miało być okopcenie po małym pożarze. Wyszło niestety zdecydowanie zbyt intensywnie. A mi się wydaje, że myślałeś, że to są wydechy jak w samolotach z 2 wojny. Zmyj jeśli się uda te okopcenia, psują odbiór modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubazg Napisano 28 Maja 2020 Autor Share Napisano 28 Maja 2020 Teraz, Tomek Mroczkowski napisał: A mi się wydaje, że myślałeś, że to są wydechy jak w samolotach z 2 wojny. Zmyj jeśli się uda te okopcenia, psują odbiór modelu. To źle ci się wydaje. Postaram się usunąć te okopcenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Maja 2020 Share Napisano 28 Maja 2020 40 minut temu, kubazg napisał: Postaram się usunąć te okopcenia. siadłem teraz chwilę na google i chłopaki mają rację - nie znalazłem żadnych fotek Urala z usyfieniem w tym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 28 Maja 2020 Share Napisano 28 Maja 2020 1 godzinę temu, kubazg napisał: Tak, Miało być okopcenie po małym pożarze. Wyszło niestety zdecydowanie zbyt intensywnie. To auto jest napędzane silnikiem Diesla, który raczej się ciężko pali, no jakby to była Tesla to a i owszem . Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubazg Napisano 31 Maja 2020 Autor Share Napisano 31 Maja 2020 Usunąłem obrzydliwe okopcenia i popracowałem nad obiciami, oraz dorobiłem poskładane stelaże plandeki. Ural prezentuje się teraz tak: Pomalowałem także zbiornik na pace: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 31 Maja 2020 Share Napisano 31 Maja 2020 Dużo lepiej bez tych okopceń przy masce Kłódeczka bajerancka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 31 Maja 2020 Share Napisano 31 Maja 2020 Mnie też bardziej się podoba, bez tych okopceń, kłódka faktycznie robi robotę . Jak tak powyginałeś gril to mógłbyś też delikatnie powyginać zderzak i błotniki , kargo też super, ogólnie na plus. Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubazg Napisano 20 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2020 Witam model Urala uważam w za skończony. Tak jak wspominałem teraz powstanie przyczepa a docelowa wszystko stanie na dioramie. Z tego względu, obecnie całkowicie odpuściłem sobie błocenie modelu, żeby uzyskać jednolity efekt. A teraz zdjęcia: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 Czerwca 2020 Share Napisano 20 Czerwca 2020 Bardzo ładny, czekam na przyczepę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 20 Czerwca 2020 Share Napisano 20 Czerwca 2020 Fajnie wyszedł. Chętnie zobaczę jak się będzie prezentował na dioramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 20 Czerwca 2020 Share Napisano 20 Czerwca 2020 No to czekamy na ciąg dalszy - na razie wygląda bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi