M.A.V. Napisano 1 Lipca 2020 Share Napisano 1 Lipca 2020 Zakupiłem haki i szekle - rewelacyjny detal, koronkowa misterna robota. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 9 Stycznia 2021 Share Napisano 9 Stycznia 2021 Kupiłbym haki i szekle. Odezwij sie na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz13 Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 Witam też jestem zainteresowany hakami i szeklami wszystkie rozmiary..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 12 Stycznia 2021 Share Napisano 12 Stycznia 2021 cześć, wezmę haki jak na pierwszym zdjęciu ( 9 sztuk od małego do największego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 12 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2021 38 minut temu, lauoli00 napisał: cześć, wezmę haki jak na pierwszym zdjęciu ( 9 sztuk od małego do największego). Wysłałem Ci priva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 25 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2021 A może klucze? . . . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 25 Stycznia 2021 Share Napisano 25 Stycznia 2021 A ile sobie cenisz taki zestawik kluczy??może oczkowe jeszcze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 26 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2021 8 godzin temu, piotrkur napisał: A ile sobie cenisz taki zestawik kluczy??może oczkowe jeszcze?? Jeszcze nie wiem dokładnie. Te 7-8mm słabo wychodzą - spróbuję poprawić. Ale generalnie myślałem zrobić 3 różne zestawy po 10 (+-1) sztuk. W planach są jakieś śrubokręty, kombinerki, młotki itp. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 27 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2021 Klucze płaskie i płasko-oczkowe. 3 różne zestawy wielkościowe po 12 sztuk każdy: - 8-19mm co 1mm - 14-25mm co 1mm - 20-31mm co 1mm I próbne śrubokręty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 1 Lutego 2021 Share Napisano 1 Lutego 2021 polecam kolegę i jego produkcje, zdetalowanie jest fantastyczne jak któryś z modelarzy samochodziarzy będzie używał w skali 1/24 przy jakimś autku to proszę zawołać i pokazać jak wyglądają te większe narzędzia przy modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 1 Lutego 2021 Share Napisano 1 Lutego 2021 Dzisiaj ja otrzymałem przesyłkę od kolegi Przemka i też potwierdzam, że wszystko jest super. Dostałem znacznie więcej niż zamówiłem. Będę je używał do skali 1:24 więc za jakiś czas pokażę jak to wygląda w modelu. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 3 Lutego 2021 Autor Share Napisano 3 Lutego 2021 W dniu 1.02.2021 o 20:49, FAZZY_bez_humoru napisał: polecam kolegę i jego produkcje, zdetalowanie jest fantastyczne jak któryś z modelarzy samochodziarzy będzie używał w skali 1/24 przy jakimś autku to proszę zawołać i pokazać jak wyglądają te większe narzędzia przy modelu W dniu 1.02.2021 o 23:14, Marak napisał: Dzisiaj ja otrzymałem przesyłkę od kolegi Przemka i też potwierdzam, że wszystko jest super. Dostałem znacznie więcej niż zamówiłem. Będę je używał do skali 1:24 więc za jakiś czas pokażę jak to wygląda w modelu. Polecam. Dziękuję bardzo - i polecam się na przyszłość. Co do narzędzi to udało się zejść do 5mm. Próbowałem 4mm ale tylko niektóre wychodzą. Np to co na linijce leży. Sam zestaw to 5mm, 6mm i 7mm - ciężko już tu zrobić dobre zdjęcie: . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 5 Lutego 2021 Autor Share Napisano 5 Lutego 2021 narzędzia w zestawach 5-8mm: i 8-11mm Oraz figurki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 13 Lutego 2021 Autor Share Napisano 13 Lutego 2021 A może nity, śrubki, ceramika? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 13 Lutego 2021 Share Napisano 13 Lutego 2021 Genialne wyroby!!! Fajny detal- akcesoria zupełnie pomijane przez czołowych producentów modeli i akcesoriów w skali 1/35 i 1/24. Dopiero od jakiegoś czasu Miniart za wszystkich nadrabia zaległości. Gratuluję pomysłu i cierpliwości oraz dużego zaangażowania w projekt!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 13 Lutego 2021 Autor Share Napisano 13 Lutego 2021 31 minut temu, robertmodelarz napisał: Genialne wyroby!!! Fajny detal- akcesoria zupełnie pomijane przez czołowych producentów modeli i akcesoriów w skali 1/35 i 1/24. Dopiero od jakiegoś czasu Miniart za wszystkich nadrabia zaległości. Gratuluję pomysłu i cierpliwości oraz dużego zaangażowania w projekt!!!! Dziękuję bardzo za miłe słowa. Jeszcze fajnie by było gdyby w parze szła sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 13 Lutego 2021 Share Napisano 13 Lutego 2021 11 minut temu, Przemek Przybulewski napisał: Jeszcze fajnie by było gdyby w parze szła sprzedaż Jakoś wcale mnie to nie dziwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 13 Lutego 2021 Autor Share Napisano 13 Lutego 2021 9 minut temu, Rafał B napisał: Jakoś wcale mnie to nie dziwi Mnie zazwyczaj też nie. Tylko żal czasami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 14 Lutego 2021 Share Napisano 14 Lutego 2021 12 godzin temu, Przemek Przybulewski napisał: Tylko żal czasami... Rozumiem Cię doskonale, bo znam to z autopsji...też go odczuwałem, gdy po szumnych deklaracjach wszystko okazało się pustosłowiem. Natomiast Twoje wyroby bardzo fajne i ceny rozsądne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 15 Lutego 2021 Share Napisano 15 Lutego 2021 Bardzo mi się podoba to co robisz. Masz może jakąś ofertę dla większych skal np 1:16 i 1:9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 15 Lutego 2021 Autor Share Napisano 15 Lutego 2021 5 minut temu, slawek632 napisał: Bardzo mi się podoba to co robisz. Masz może jakąś ofertę dla większych skal np 1:16 i 1:9 Priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 15 Lutego 2021 Share Napisano 15 Lutego 2021 jakie ceny na nity/klozet 1/72? Jest to drukowane jako jeden element czy zestaw do złożenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 15 Lutego 2021 Autor Share Napisano 15 Lutego 2021 36 minut temu, Adamerio napisał: jakie ceny na nity/klozet 1/72? Jest to drukowane jako jeden element czy zestaw do złożenia? Jeden element. Nic nie trzeba składać. W 1:72 to 3zł sztuka Nity 1,50zł za element z 50 nitami (tak naprawde tam jest 60) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 16 Lutego 2021 Autor Share Napisano 16 Lutego 2021 A może chwila odpoczynku na gustownych krzesełkach? Na razie tylko w 1:35 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 9 Marca 2021 Share Napisano 9 Marca 2021 Polecam kolegę Przemka i jego wyroby. Haki, szekle, narzędzia, krzesła, czy figurki z innej jego oferty Przesyłka szybka i sprawna i świetnie zabezpieczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi