Focus Napisano 22 Kwietnia 2020 Share Napisano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) Pojazd przed wymianą na zestawowych plastikowych kołach. Koła coś w tym stylu chciałbym pomalować. Pozdrawiam Focus Edytowane 22 Kwietnia 2020 przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 22 Kwietnia 2020 Share Napisano 22 Kwietnia 2020 No i fajnie! Znaczy chcesz je wymienić, wymieniasz czy taką kopie zapasową robisz jakby coś się nie udało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 22 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2020 Narazie kupiłem koła DEF Model i odciąłem odlewy. Teraz chcę pomalować a jak będzie ok to zdemontuję zestawowe i zamontuję żywiczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2020 Malowanie rozpoczęte. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 16 Grudnia 2020 Share Napisano 16 Grudnia 2020 Popatrzę, tylko dawaj krok po kroku. Czekają mnie podobne koła do M1078. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2020 (edytowane) Edytowane 18 Grudnia 2020 przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 19 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2020 (edytowane) Edytowane 19 Grudnia 2020 przez Focus 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 19 Grudnia 2020 Share Napisano 19 Grudnia 2020 Fajnie, tylko nadal nie wiem, co robisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 19 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2020 (edytowane) Przymiarka koła włożone na sucho. Edytowane 20 Grudnia 2020 przez Focus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 20 Grudnia 2020 Share Napisano 20 Grudnia 2020 Myslę, że jest jeszcze duuużo niewykorzystanego potencjału w tych kołach jeśli chodzi o weathering. Co więcej to była dobra okazja żeby przeprowadzić proces brudzenia nadkoli i reszty modelu. Nie jestem pewien czy był robiony wash na nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 20 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2020 Dziękuję za podpowiedz. Koła są wciskane nadkola przykurzę słuszna uwaga. Sam model to stary strucel 20 lat temu go składałem. Zestawowe koła były najsłabszym elementem tego modelu. Pozdrawiam Focus. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 20 Grudnia 2020 Share Napisano 20 Grudnia 2020 To już koniec? Jestem rozczarowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 20 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2020 (edytowane) Jeszcze nie koniec. Kurs na wysypisko i dalej do roboty. Edytowane 20 Grudnia 2020 przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzdura Napisano 20 Grudnia 2020 Share Napisano 20 Grudnia 2020 Koła z osłonami piast, kompletem śrub, koła od BTRa tak sobie pasują. Felgi to raczej na złom, na wysypisko same gumy. Bez ładu i składu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 20 Grudnia 2020 Share Napisano 20 Grudnia 2020 Napiszę tak : te ciężarówki serii M900 made by Italeri są jedyne na rynku choć są mocno leciwe , niestety trzeba trochę pracy, żywicy i blaszek w nie włożyć aby wyglądało to jako tako . Co do DEF -owych kółek to jakoś nie byłem przekonany do zakupu to uległo zmianie kiedy kupiłem mój pierwszy komplet otworzyłem pudełko i od tego momentu doznałem nawrócenia . Teraz zanim kupię jakiś pojazd kołowy to pierwsze co sprawdzam to czy DEF robi kółka do niego. Będziesz zmieniał kalkomanie w tym aucie? Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 20 Grudnia 2020 Share Napisano 20 Grudnia 2020 17 minut temu, Adams M1A1 napisał: ciężarówki serii M900 made by Italeri są jedyne na rynku Chyba coś się ma zmienić w tym stanie rzeczy. Zapowiedź ILK: https://www.scalemates.com/pl/kits/i-love-kit-63514-m923a2-military-cargo-truck--1319039 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 20 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2020 I to jest dobra wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 20 Grudnia 2020 Share Napisano 20 Grudnia 2020 30 minut temu, kubisz napisał: Chyba coś się ma zmienić w tym stanie rzeczy. Zapowiedź ILK: https://www.scalemates.com/pl/kits/i-love-kit-63514-m923a2-military-cargo-truck--1319039 Fajnie Jakub ale co to za wydra to ILK???????? Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 20 Grudnia 2020 Share Napisano 20 Grudnia 2020 I Love Kit, to chyba dawny Merit (czyli jakiś tam odłam Trumpetera). Zrobili wcześniej transporter czołgów M19, M65 Atomic Annie i chyba jakąś armatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi