thor_ Napisano 19 Maja 2020 Share Napisano 19 Maja 2020 (edytowane) Nic się nie znasz na robieniu interesów... Jak Hasegawa? Ten tu w formy i po tysia za komplet... A pierwszy egzemplarz wystawiasz na aukcje i kończy na poziomie obrazów Picassa... Edytowane 19 Maja 2020 przez thor_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 19 Maja 2020 Autor Share Napisano 19 Maja 2020 Zgrubnie nadałem kształt dekielka. I przymiareczka skrzydełek, wkleje je po malowaniu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrPiontal Napisano 20 Maja 2020 Share Napisano 20 Maja 2020 (edytowane) Powoli do przodu . Widać postęp w pracy Edytowane 20 Maja 2020 przez MrPiontal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 20 Maja 2020 Autor Share Napisano 20 Maja 2020 (edytowane) Przecież nie będę łatał tego dekielka. Oś wirnika głównego powinna być w innym miejscu w taki sposób powstała ta mega fasola na deklu. Chwila krytycznego spojrzeniem i już wiedziałem że, dekielek łatwiej, szybciej, wygodniej będzie dorobić. Nie trzeba szpachlować, łamać itd. Edytowane 21 Maja 2020 przez Focus 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 31 Maja 2020 Share Napisano 31 Maja 2020 Podziwiam zapał do pracy przy tym modelu. Ja nadal walczę z F-16C z Mistercrafta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 12 Czerwca 2020 Share Napisano 12 Czerwca 2020 Piękny masochistyczny i tytaniczny przykład pracy modelarza ! Dla mnie istna bomba atomowa !!!!! Bardzo mi się warsztat podoba !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 17 Czerwca 2020 Share Napisano 17 Czerwca 2020 W dniu 12.06.2020 o 02:47, Staryfajter1954 napisał: Piękny masochistyczny i tytaniczny przykład pracy modelarza ! Dla mnie istna bomba atomowa !!!!! Bardzo mi się warsztat podoba !!!!! Podziwiam wasze masochistyczne zapędy. Ale sam się nie piszę :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 17 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2020 to jest łatwe tylko trzeba użyć adekwatne środki no i nie lecieć na maxa jak Mikołaj75 ze swoim Su-20 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Betinho Napisano 3 Stycznia 2022 Share Napisano 3 Stycznia 2022 W dniu 2.05.2020 o 01:22, Focus napisał: Trasowanie i nitowanie lepiej robić po podkładzie bo wtedy można robić delikatniejsze. Czy mogę podpytać i technikę robienia nitów? z czego one są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 3 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2022 Nituję RB toolem, potem papier ścierny 1500 i wiertłem 0,2 usuwam pył z otworków dosłownie dwa obroty, wiertło mam wklejone w igłę od zastrzyków 0,45 osadzoną na kawałku ramki. Pozdrawiam Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 4 Stycznia 2022 Share Napisano 4 Stycznia 2022 Cześć! Dwadzieścia lat temu też próbowałem tę "korbę" przerobić tak, żeby pasowała do rysunków z Aero-TL - trzeba powiedzieć, że Tobie to idzie lepiej! Definitywnie widać, że wiesz co robisz, gratulacje. Jeśli chodzi o wirnik, to wtedy ja mój zrobiłem od podstaw i to było dobre. Ale dziś mam zestaw Special Hobby - już rozgrzebany i osobiście wolę poświęcić moją energię i czas na ulepszanie tego. Czy już wiadomo jak będzie malowany Twój? Życzę powodzenia w dalszych pracach i pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 15 Lutego 2022 Share Napisano 15 Lutego 2022 Z niecierpliwością czekam na dalsze prace Temat ogromnie ciekawy a i wkład pracy bardzo miły dla oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 22 Lutego 2022 Autor Share Napisano 22 Lutego 2022 Do projektu Mistercraft dokupiłem coś takiego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 22 Lutego 2022 Share Napisano 22 Lutego 2022 I kto sprzedaje takie cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 22 Lutego 2022 Autor Share Napisano 22 Lutego 2022 Pavla Models V72105 AH-1G Huey Cobra for AZ model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi