Przemek Przybulewski Napisano 6 Maja 2020 Share Napisano 6 Maja 2020 (edytowane) Zaległych galerii ciąg dalszy. Model na który długo czekałem czyli Uragan. Ciekawa konstrukcja, nietypowe podwodzie, dwa silniki, no i ten kaliber: 220mm. Sam pojazd, nie za duży, ot taki sobie samochodzik, średni w sklejalności bo rama jest wymagająca. Sama wyrzutnia też problematyczna. Jak ktoś śledził warsztat to widział, że zmieniłem całą wyrzutnią na metalową. Do towarzystwa dorzuciłem Grada - nie wiem czy dobrze czy żle, bo trochę ciasno się zrobiło. W obu pojazdach wymieniłem koła na Miniarm (średnie), dorzuciłem podstawy anten RB Model i światełka Voyager do Uragana. Podstawka inspirowana zdjęciami z internetu. Generalnie, gdzieś po drodze, zmęczyły mnie - brakło mi koncepcji na wykończenie. Patrząc na zdjęcia to wszystko gdzieś widać - na szczęście na żywo wyglądają lepiej. Na pewno sporym minusem są matowe szyby. Czemu tak się stało? Nie wiem. Próbowałem reanimować ale bez skutku. Minus też kurzenie - wielokrotnie pisałem, że nie lubię bo nie umiem albo nie umiem dlatego nie lubię. Enyłej, zapraszam: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Edytowane 7 Maja 2020 przez Przemek Przybulewski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Maja 2020 Share Napisano 6 Maja 2020 Fajne, tylko chyba za mocno przykurzone - ta ostatnia fotka najlepsza ! Uragan ciekawy, ale mi to się dużo bardziej zawsze Smiercz podobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 6 Maja 2020 Share Napisano 6 Maja 2020 Dla mnie kapitalna robota i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 6 Maja 2020 Share Napisano 6 Maja 2020 Bardzo ładne, gratulacje Przemku za kolejną piękną dioramkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Maja 2020 Share Napisano 6 Maja 2020 Bardzo ładne diorama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 6 Maja 2020 Autor Share Napisano 6 Maja 2020 2 godziny temu, M.A.V. napisał: Fajne, tylko chyba za mocno przykurzone - ta ostatnia fotka najlepsza ! Uragan ciekawy, ale mi to się dużo bardziej zawsze Smiercz podobała Uragan jest fajny bo to naprawdę nietypowa konstrukcja. Smiercz jest fajniejsza to prawda ale naj, naj to jest chyba S-300/S-400. Dzięki, na zdjęciach bardzo mocno widać te pigmenty, na szczęście na żywo już nie, choć i tak jest ich chyba za dużo i za jednorodnie. Mąka. 2 godziny temu, Stojkovic napisał: Dla mnie kapitalna robota i tyle. Dziękuję bardzo. 2 godziny temu, Bengal napisał: Bardzo ładne, gratulacje Przemku za kolejną piękną dioramkę Wielkie dzięki. 9 minut temu, mig napisał: Bardzo ładne diorama. Również dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Maja 2020 Share Napisano 6 Maja 2020 (edytowane) 2 godziny temu, Przemek Przybulewski napisał: Dzięki, na zdjęciach bardzo mocno widać te pigmenty, na szczęście na żywo już nie, choć i tak jest ich chyba za dużo i za jednorodnie Mi chodziło głównie o to, że kamo ledwo widoczne. Ale to może wina fotek że tak się gubi, a szkoda bo widać że porządnie wykonane EDIT: Co to za roślinki ta trawka ususzona? W sensie czy produkcja własna czy jakiś zestaw Edytowane 6 Maja 2020 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Maja 2020 Share Napisano 7 Maja 2020 Podoba mi się i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 10 Maja 2020 Autor Share Napisano 10 Maja 2020 W dniu 6.05.2020 o 19:20, M.A.V. napisał: Mi chodziło głównie o to, że kamo ledwo widoczne. Ale to może wina fotek że tak się gubi, a szkoda bo widać że porządnie wykonane Co to za roślinki ta trawka ususzona? W sensie czy produkcja własna czy jakiś zestaw Kamo malowane z ręki, wyszło całkiem znośnie - no ale jest za bardzo pokryte. Fotki to jeszcze uwydatniają. Roslinki mini natur - kiedyś robiłem sam, ale nie ma tego efektu. Kupowałem też od Mirka Serby ale są ja jednakowe. Te mini natur jest i sporo wysokości i sporo kolorów a przede wszystkim są bardzo naturalne, rózne kępki, bardzo losowe - jak dla mnie rewelacja. W dniu 7.05.2020 o 18:47, bazylms napisał: Podoba mi się i tyle. A dziekuję bardzo. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi