RH Napisano 8 Maja 2020 Share Napisano 8 Maja 2020 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 8 Maja 2020 Share Napisano 8 Maja 2020 (edytowane) Bardzo ładny (jak zwykle u Kolegi) model, Wielki za Polonika Edytowane 8 Maja 2020 przez Slawek_26869 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 8 Maja 2020 Share Napisano 8 Maja 2020 Piękny nietuzinkowy model. Takie miniatury przykłuwają moją uwagę. Żałuję że zdjęcia są nieco zacienione. Generalnie model podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Maja 2020 Share Napisano 9 Maja 2020 Mnie również się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 9 Maja 2020 Autor Share Napisano 9 Maja 2020 (edytowane) ze zdjęciami musicie sie pogłodzić i przyzwyczaić , nie jestem wirtuozem aparatu. robię jak mi automat każe . no chyba że przyjdzie jakiś fachura i mi zrobi zdjecia to będą ok:) chociaż w dzisiejszych czasach to raczej trudne ,wiadomo z jakiej przyczyny Edytowane 9 Maja 2020 przez RH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 9 Maja 2020 Share Napisano 9 Maja 2020 Myślę że gdybyś wymienił tło na mniej pogniecione było by już lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Maja 2020 Share Napisano 9 Maja 2020 Jakby nie patrzeć trochę taki francuski Łoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noxet Napisano 10 Maja 2020 Share Napisano 10 Maja 2020 Bardzo fajny model. Jedynie to tło pogniecione robi zły efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 10 Maja 2020 Share Napisano 10 Maja 2020 Bardzo ciekawy ja bym tylko podbił białym zdjęcia bo bardzo ciemne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 11 Maja 2020 Share Napisano 11 Maja 2020 Bardzo mi się podoba. Można prosić o nry kamuflażu góry i dołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi