chudyhunter Napisano 21 Maja 2020 Share Napisano 21 Maja 2020 14 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Mariuszku, sam masz w tym dziale coś, o ile pamietam także... nie podskakuj za wysoko bo Haha, dobra już siedzę cicho Do Cougara wrócę, jak uporam się z tym całym moim pływającym złomem Swoją drogą, dobrze czasem zmienić tematykę! Pracuj i czekam na malowanie, bo to będzie najciekawsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Maja 2020 Autor Share Napisano 21 Maja 2020 No i zlepion. Docelowo właz będzie otwarty i bedzie w nim siedział Wuj Samo ZŁO, a jego kompan Mieczysław bedzie se gdzieś tam stał. Lufy karabinów dam na sam koniec i tak są w innym kolorze, także ten... Ktoś wie w jakich kolorkach oni mieli te skafandry? Nie daję też tego KM-u plot, bo jest kiepski, a poza tym na fotkach Chałchin-Golskich nie widziałem żeby je mieli. Bardzo sympatycznie się to lepiło, mam jeszcze Chi-He i teraz wiem że warto sobie patriotycznie innych wypierdkUF od IBG dokupić Pójdzie do podkładu z mostkiem Nagatsuka, a póki co musze zmęczyć łopatkę i grabki dla krUla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Maja 2020 Share Napisano 21 Maja 2020 Tu masz fotkę, oni chyba wiedzą jakie miały być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MooMiniek Napisano 21 Maja 2020 Share Napisano 21 Maja 2020 A tutaj IJA WW2 Tank Crew z podpowiedzią co do ewentualnych numerów Mr.Color 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Maja 2020 Autor Share Napisano 23 Maja 2020 No i krUl gorowy. Galeria będzie jak doczeka sie podstawka takiego jak maja pozostałe dwa. z Wujkiem Samo ZŁO: i z braciakami: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Maja 2020 Share Napisano 23 Maja 2020 Ładne trojaczki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 24 Maja 2020 Share Napisano 24 Maja 2020 Tymczasowy Cesarz Mandżurii chyba przyćmi Króla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Maja 2020 Autor Share Napisano 24 Maja 2020 No tak właśnie widzę że nie ma fidbeku Trudno, zasadniczo jestem z niego zadowolony, jest postep. A Wuj Samo ZUO dostał dziś podkład, IBG Żondzi jedną kropelke guta muszę dać na właz bo ni się wyłupał, poza tym gatow do malowanek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Maja 2020 Share Napisano 24 Maja 2020 Brak znaczy że jest dobrze. Zawsze łatwiej się wytyka błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Maja 2020 Autor Share Napisano 25 Maja 2020 Wuj udaje salamandrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 Hataka malujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Maja 2020 Autor Share Napisano 25 Maja 2020 PomarańczowOM si. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Maja 2020 Autor Share Napisano 28 Maja 2020 WTEM: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Maja 2020 Share Napisano 29 Maja 2020 ... salamandra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 31 Maja 2020 Autor Share Napisano 31 Maja 2020 Bazy sOM. Kaleczki sido itp itd. Tera pora na brzydzenie.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Czerwca 2020 Share Napisano 1 Czerwca 2020 (edytowane) O są i ludziki. Zastanawia mnie jaki wash dasz, bo takie urozmaicenie kolorystyczne żem ciekaw bardzo. Edytowane 1 Czerwca 2020 przez bazylms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2020 Brązowy Krzychu, przy takich kolorkach to jedyna opcja. Powyciągałem dziś te wszystkie nity trochę się zeszło. Jutro załoszuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 2 Czerwca 2020 Share Napisano 2 Czerwca 2020 UUUU prysly zmysly, szalu nie ma ale rozumiem ze za chwile zaniemowimy po olejowych fikach mikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2020 To się okaże w praniu. Przy czolgutkach moje możliwości przewidzenia efektu końcowego są mniejsze niż przy statkach, ale pracuje nad nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 3 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2020 Początek fikUF mikUF, łoszyk, niedoceniane ogniwo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Czerwca 2020 Share Napisano 3 Czerwca 2020 Fajnie że zgasiłeś trochę tą żółć bo na tych wcześniejszych fotkach to wyglądał jakby zrobił zwiad bojem przez fermę kurczaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Czerwca 2020 Share Napisano 4 Czerwca 2020 Ale ściemniasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2020 Ale że o co się rozchodzi Krzychu? Nie nawijałem ostatnio nikomu makaronu na uszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 5 Czerwca 2020 Share Napisano 5 Czerwca 2020 (edytowane) Ja tam na cesarskich złomach się nie znam ale ładnie to wychodzi. Edytowane 5 Czerwca 2020 przez Markuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2020 Podziękował dobry człowieku. Oleje schną, więc zrobiłem sobie japanisze tankisten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi