Szydercza Gała Napisano 13 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2020 No i obdrapany, tera se schnie, a ja moge zacząć dłubać w T-26 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Czerwca 2020 Share Napisano 13 Czerwca 2020 Ty a gdzie się podział dekiel od włazu na wieży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2020 Spoko jest na korku z innym szpejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2020 Szpej wszelaki, w róznych stadiach obrUPki: A w międzyczasie robi sie republikański wynalazek... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 17 Czerwca 2020 Share Napisano 17 Czerwca 2020 W dniu 16.06.2020 o 00:13, Szydercza Gała napisał: Szpej wszelaki, w róznych stadiach obrUPki: A w międzyczasie robi sie republikański wynalazek... To z UM? I miałem się dopytać, czym ciągnąłeś czarne kreski na Renault z początku warsztatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2020 Ten T-26 to S-Model, podobnie z resztą jak wspomniany przez Ciebie Hoczkis. Krechy na Hoczkisie robłem cienkopisem do opisywania płyt, ale następną razą chyba pojadę pędzlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 17 Czerwca 2020 Share Napisano 17 Czerwca 2020 Dżaponiec elegancki! Ale ten T-26 to Chińczykom nie wyszedł, biedny strasznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2020 Po czym wnosisz? Tu jest jeszcze bez blaszek, łopat, siekierki itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2020 (edytowane) A teraz Filipie bardziej merytoryczne, z lepszymi fotkami: Według mnie taki czołK z toczonOM lufOM i blaszkOM w zestawie, wart jest zapłacenia ok 50 PLNów w niepomiENtych banknotach i to w dodatku za dwa sztuki w pudełku. A do tego jeszcze reflektor i tłumik, co sa zdjęte, ale widoczne na poprzednich fotkach plus dwie łopatki i siekiera. Moim zdaniem takie pionki do gry to dobry deal, jedyne co mogłoby byc lepsze to gasiennice, bo rzeczywiście sa takie se... No ale ja tam się na czołgach nie znam więc może i rzeczywiście jest biedny. Nie jest to oczywiście IBG, albo flajhołk, nota bene bardzo wyczekuje tej zapowiadanej betki, co by mieć coś co powyszczela dziury w japończuku , ale mimo wszystko daje radę i na tle tego co jest dostępne w temacie w 72, wygląda całkiem nieźle, Edytowane 17 Czerwca 2020 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Czerwca 2020 Share Napisano 17 Czerwca 2020 Strasznie musi trząść w czasie jazdy jak te pełne koła w wózkach jezdnych przesuwają się po zębach gąsienicy . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 19 Czerwca 2020 Share Napisano 19 Czerwca 2020 W dniu 17.06.2020 o 10:45, Szydercza Gała napisał: Ten T-26 to S-Model, podobnie z resztą jak wspomniany przez Ciebie Hoczkis. Krechy na Hoczkisie robłem cienkopisem do opisywania płyt, ale następną razą chyba pojadę pędzlem. To jak ja na polskim Renault. Tylko przy nałożeniu lakieru bezbarwnego zaczęły mi się rozmywać :( Faktycznie, zapomniałem o S-Modelu. Chyba go sobie jeszcze zamówię. Mam sentyment do tego czołgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2020 Bo to musi być taki pisak, który jest "permanent" na PLASTIKU, bo niektóre z nich sa tylko do papieru. Lakier też najlepiej dawać jakiś nieagresywny, na bazie wody, na przykład Sido. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 19 Czerwca 2020 Share Napisano 19 Czerwca 2020 Trza by oszlifować ślad po łączeniu form na podnośniku i nawiercić lufkę karabinu. No i coś nie teges jest z kołami jezdnymi, grzebień po środku gąsienicy nie ma się gdzie wpasować to samo rolki na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2020 (edytowane) Gąski, jak mówiłem są uproszczone, to z założenia są chybia pionki do bitewniakow. Żeby było git, trzeba by przeszczepić układ jezdny z czegoś innego. Lufe też wypadałoby wymienić bo nie jest okrągła. Mnie to wszystko nie przeszkadza, bo podchodzę do tematu raczej rozrywkowo i edukacyjnie. ModelarstFo przez duże M zostawiam sobie do statkowych tematów A temat szwu obadam. Edytowane 19 Czerwca 2020 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2020 (edytowane) Takie mnie cosie dziś przyszły pocztOM. Tankisty późniejsze, ale nie ma innych, więc lepsi niz żadni, z reszta nie wiem czy to ich oprządzenie się zmieniło mocno. Zwierzyniec za to pasuje do każdej opcji geopolitycznej Edytowane 19 Czerwca 2020 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2020 Japończyk się zakurzył i zabłocił. jeszcze tylko wycieki, zacieki, podcieki i takie tam. a hiszpański rusek dostał bazę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Czerwca 2020 Share Napisano 20 Czerwca 2020 Ładny ten salamander. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 20 Czerwca 2020 Share Napisano 20 Czerwca 2020 Piekny, oderwac oczu nie mozna. Normalnie Gala jestem w szoku. Najlepsza 72 w sieci. Gratki. Sam mam zamiar cos zrobic w tej skali, kurde znalazlem inspiracje. Fiu, fiu jak tu teraz zasnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2020 weź, bo jeszcze ktoś kto nie odwiedza okrętowego działu, uwierzy Tak czy siak poprawiłeś mi humor z samego rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 21 Czerwca 2020 Share Napisano 21 Czerwca 2020 (edytowane) Serio stary prawdę najszczerszą piszę, wspaniałe. Okręty, wiesz człek mało doświadczony to czasem palnie coś bez ładu i składu, poprawię się i tam, bądź spokojny. Działaj, to co robisz zapiera dech w piersi. Załogant to wręcz kanon, bardzo mi się podoba. Normalnie ruski jak żywy. O kurde, to żabojad, co tam i tak piękny. Edytowane 21 Czerwca 2020 przez Piotras 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2020 A tu sie maluje republikańskiego ruska: a tu gENsi i moja nieśmiertelna zapasowa wieża od Dantona, która wszystko bierze na klatę sobie ją teraz siknę żółtym clearem tamijuni i zobacze co z tego wyjdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Czerwca 2020 Share Napisano 26 Czerwca 2020 W teorii powinno nabrać soczystego koloru. Zrób fotkę porównawczą z wieżą bez żółtego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 29 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2020 Dzielny republikański tankista Jorge, a znim wraz wstrENtny faszystoFski zawalidroga, w aktach abwhery wystepujacy jako Herr Muciek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Lipca 2020 Autor Share Napisano 1 Lipca 2020 Slogany sOM, podpędzlować detal trza i bandaże na kołach przejechać, potem mozna brzydzić 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 1 Lipca 2020 Share Napisano 1 Lipca 2020 Się podoba. Ciekaw jestem podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi