Dorotka Napisano 12 Listopada 2020 Autor Share Napisano 12 Listopada 2020 4 minuty temu, cayman napisał: To żywica z zestawu waloryzacajnego ? Ja bym dał lewy zamknięty a prawy zdjęty bo idzie układ wydechowy. Jaka tam żywica (ale dobrze, że tak wygląda), to nieco podrasowane i jeszcze nieskończone części modelu . Wszystkie chyba będą zdejmowane i montowane na "neodymki". Lub dół będzie na stałe, a boki "zdejmowalne" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Listopada 2020 Autor Share Napisano 16 Listopada 2020 (edytowane) Wygospodarowałem godzinkę i wystrugałem "kółko zębate" Udało mi się też podpiąć pierwszy z iluś tam przewodów, kabli i Bóg wie czego jeszcze Edytowane 16 Listopada 2020 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Listopada 2020 Autor Share Napisano 17 Listopada 2020 Będzie krótka historia reduktora ciepła. Ma ten złom 28 części, plus śruby, plus kabel od sondy, plus średnio pasuje do bloku silnika... Czyli, że się namęczyłem, ale na koniec zaczął mi się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 17 Listopada 2020 Share Napisano 17 Listopada 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Dorotka napisał: Będzie krótka historia reduktora ciepła. Ma ten złom 28 części, plus śruby, plus kabel od sondy, plus średnio pasuje do bloku silnika... Czyli, że się namęczyłem, ale na koniec zaczął mi się podobać Konkretnie zaczyna to wyglądać. Banjo fitting to z Top Studio set C. Edytowane 17 Listopada 2020 przez cayman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Listopada 2020 Autor Share Napisano 17 Listopada 2020 (edytowane) 3 godziny temu, cayman napisał: Konkretnie zaczyna to wyglądać. Banjo fitting to z Top Studio set C. Fajnie, że się podoba. Jakieś dwa różne dałem, nawet nie wiem które to są, bo zawsze przesypuje do "pudełeczek" Jeszcze kilka śrub i na dziś finito, bo oczy bolą Edytowane 17 Listopada 2020 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 18 Listopada 2020 Autor Share Napisano 18 Listopada 2020 Bawimy się dalej, czyli poprawione lagi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 20 Listopada 2020 Share Napisano 20 Listopada 2020 (edytowane) Wszyscy pierdu pierdu z kolegą Bartasem a tu dopiero zobaczyłem , że się przednie lagi składają. Zacisk hamulcowy zacnie wygląda , no ale to już żywica i dodatki do niego na pewno są. Edytowane 20 Listopada 2020 przez cayman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 22 Listopada 2020 Autor Share Napisano 22 Listopada 2020 W dniu 20.11.2020 o 18:46, cayman napisał: Wszyscy pierdu pierdu z kolegą Bartasem Już po ptakach, poddał się Ecie, pecie, czyli dokładanie przewodów i kabelków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 22 Listopada 2020 Share Napisano 22 Listopada 2020 Godzinę temu, Dorotka napisał: Już po ptakach, poddał się Taa , ale co Go teraz osłabi to Go później wzmocni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2020 "Ramkę" i "stery" wydziobałem, między kabelkami w silniku, żeby sobie jakoś życie urozmaicić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 3 Grudnia 2020 Share Napisano 3 Grudnia 2020 Godzinę temu, Dorotka napisał: "Ramkę" i "stery" wydziobałem, między kabelkami w silniku, żeby sobie jakoś życie urozmaicić I to jest chirurgiczna precyzja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
primabaleron Napisano 3 Grudnia 2020 Share Napisano 3 Grudnia 2020 Szkoda, że nie urodzę się po raz drugi.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 3 Grudnia 2020 Share Napisano 3 Grudnia 2020 21 minut temu, primabaleron napisał: Szkoda, że nie urodzę się po raz drugi.... Ja też. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oliardi Napisano 3 Grudnia 2020 Share Napisano 3 Grudnia 2020 Może najwyższy czas pomyśleć o reinkarnacji? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 4 Grudnia 2020 Share Napisano 4 Grudnia 2020 13 godzin temu, oliardi napisał: Może najwyższy czas pomyśleć o reinkarnacji? Pytanie tylko jako co? Tamiya thin cement? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 10 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2020 Dziobiemy chłodnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2020 Pomalutku (zbiornik nie polerowany) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 13 Grudnia 2020 Share Napisano 13 Grudnia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2020 I z silniczkiem, gdzie z pokrywki "odfrunęła" jedna śrubka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 13 Grudnia 2020 Share Napisano 13 Grudnia 2020 No, jeszcze tylko dodać koła i można jeździć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 13 Grudnia 2020 Share Napisano 13 Grudnia 2020 Bo teraz wygląda jakby zarył w rowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2020 W dniu 13.12.2020 o 17:35, cayman napisał: Bo teraz wygląda jakby zarył w rowie. Na obecną chwilę ja zaryłem w Covida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 17 Grudnia 2020 Share Napisano 17 Grudnia 2020 Godzinę temu, Dorotka napisał: Na obecną chwilę ja zaryłem w Covida To trzymaj się Chłopie i ja trzymam kciuki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2020 3 godziny temu, cayman napisał: To trzymaj się Chłopie i ja trzymam kciuki. Dzięki, lecimy dalej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 17 Grudnia 2020 Share Napisano 17 Grudnia 2020 6 godzin temu, Dorotka napisał: Na obecną chwilę ja zaryłem w Covida To witaj w klubie ! Ja dzisiaj pierwszy raz po 5 dniach jestem w stanie wstać i nawet udało mi się odpalić kompa ale już czuję, że odpływam.... Mam nadzieję, że najgorsze już za mną ale dojście do stanu sprzed.... to będzie dłuuga droga Życzę Ci abyś przeszedł to szybciej i łagodniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi