Marek K Napisano 26 Maja 2020 Share Napisano 26 Maja 2020 Bardzo nierówny zastaw hasegawy , a biorąc pod uwagę że to jeden z ich najnowszych zestawów w tej skali to szału nie ma. Może kiedyś ZM pomniejszy z 1/32 na 1/48 lub 1/72 , ale to chyba tylko marzenie . 2 miesiące zabawy ,a wypociny wyglądają tak. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 26 Maja 2020 Share Napisano 26 Maja 2020 Bardzo ładne kamo. Piękny latawiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 26 Maja 2020 Share Napisano 26 Maja 2020 Jeden z moich ukochanych japsów armii. Wkrótce zamierzam wziąć na ząb zestaw Nichimo i wymalować te plamiaste kamo. Twój model robi świetne wrażenie. Podoba mi się przyznam szczerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Maja 2020 Share Napisano 26 Maja 2020 bardzo mi się podoba to malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Maja 2020 Share Napisano 26 Maja 2020 Taki czysty. Bez "obić" farby i zero okopceń.Nówka nieśmigana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 26 Maja 2020 Autor Share Napisano 26 Maja 2020 16 minut temu, Xmen napisał: Taki czysty. Bez "obić" farby i zero okopceń.Nówka nieśmigana. Zawsze znajdzie się ktoś niewidomy . 1 godzinę temu, kapsel napisał: Jeden z moich ukochanych japsów armii. Wkrótce zamierzam wziąć na ząb zestaw Nichimo i wymalować te plamiaste kamo. Twój model robi świetne wrażenie. Podoba mi się przyznam szczerze Mimo że nie jest idealna ,ale Nichimo to dużo niższa pólka. Uwaga na schematy malowania zamieszczone przez producentów modeli i kalek , oj można się nabrać. Budowę i więcej zdjęć w galerii znajdziecie na starym PWM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Maja 2020 Share Napisano 26 Maja 2020 (edytowane) 12 minut temu, Marek K napisał: Zawsze znajdzie się ktoś niewidomy . Być może ale dla mnie tak wygląda.Zresztą zdjęcia też takie sobie. Edytowane 26 Maja 2020 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Maja 2020 Share Napisano 26 Maja 2020 Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 27 Maja 2020 Autor Share Napisano 27 Maja 2020 16 godzin temu, Xmen napisał: Być może ale dla mnie tak wygląda.Zresztą zdjęcia też takie sobie. Na ostatnim zdjęciu je widać, ale dziwi mnie fakt że na coś takiego zwrocił uwagę ktoś ,kto nie robi tego w swoich modelach. Specjalnie dla Ciebie 2 zdjęcia jakość podobna, bo robione w czasie 1 sesji zdjęciowej. Jak będzie więcej światła to może zrobię mu parę fotek na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Maja 2020 Share Napisano 27 Maja 2020 1 godzinę temu, Marek K napisał: Specjalnie dla Ciebie 2 zdjęcia Nie trzeba było. Ja tylko wyraziłem swoją opinię a to chyba jeszcze wolno. Uszczypliwości są niepotrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 27 Maja 2020 Share Napisano 27 Maja 2020 Super latadło, Ki-45 jest uroczy Bardzo mi się podoba, możesz coś więcej napisać o zestawie? Bo też mam w pudełku i chciałbym wiedzieć, na co zwrócić uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 27 Maja 2020 Autor Share Napisano 27 Maja 2020 (edytowane) Tu masz link do warsztatu . http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?f=88&t=54167&sid=3ea4d752e66be80feed5177cdbcb8314 Trzeba uważać jakie malowanie się wybiera , w warsztacie pokazałem fotkę ze strony SWS , jest warta uwagi ze względu na pokazane uzbrojenie w każdej z wersji. Poza tym nie wiem o jakim pudełku jest mowa, haska parę ich wydała. Edytowane 27 Maja 2020 przez Marek K 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 28 Maja 2020 Share Napisano 28 Maja 2020 Dziękuję Marku za link do warsztatu. Będzie przydatny że względu że planuję budowę dwóch Toryu. Do Hase dokupiłem żywice CMK i zastanawiam się czy może wziąć od razu drugi ich komplet do Nichimowskiej wydmuszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burall Napisano 28 Maja 2020 Share Napisano 28 Maja 2020 On 5/26/2020 at 1:50 PM, Xmen said: Taki czysty. Bez "obić" farby i zero okopceń.Nówka nieśmigana. a może to właśnie taki miał być nówka nieśmigana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Maja 2020 Share Napisano 28 Maja 2020 (edytowane) 10 minut temu, Burall napisał: a może to właśnie taki miał być nówka nieśmigana? O to trzeba spytać autora modelu. Edytowane 28 Maja 2020 przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi