makinen Napisano 10 Lipca 2020 Share Napisano 10 Lipca 2020 No Kolego! To poszedłeś efektownie! Lalki pierwsza liga (dwie nawet ekstraklasa). Nie spiernicz tego - to taka prosba od „fachowca” od figurek (zwłaszcza kobiecych, których nigdy nie malowałem). Czekam na Achzarita rownolegle. Fajny temat się szykuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 10 Lipca 2020 Share Napisano 10 Lipca 2020 Plan petarda! Czekamy z zapartym tchem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Lipca 2020 Autor Share Napisano 11 Lipca 2020 (edytowane) 22 godziny temu, makinen napisał: No Kolego! To poszedłeś efektownie! Lalki pierwsza liga (dwie nawet ekstraklasa). Nie spiernicz tego - to taka prosba od „fachowca” od figurek (zwłaszcza kobiecych, których nigdy nie malowałem). Czekam na Achzarita rownolegle. Fajny temat się szykuje. Postaram się spier.... jak najmniej Sam się nie spodziewałem że w żywicy taki wielki wybór laseczek w mundurach - mimo że chińszczyzna to okazały się całkiem niezłe. Chociaż ze wielkim rozczarowaniem musiałem kilka fajnych odrzucić, bo mimo że były w fajnych pozach i w umundurowaniu to..... buty miały jakieś dziwaczne i na obcasie To chyba produkcja pod jakieś dioramy w stylu pin-up EDIT ----------------------------- 19 godzin temu, kryspacz napisał: Plan petarda! Czekamy z zapartym tchem! Co będę dużo gadał - możesz się czuć "ojcem chrzestnym" tego projektu bo to podczas oglądania Twojego warsztatu doznałem objawienia i nadeszła inspiracja Edytowane 11 Lipca 2020 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 11 Lipca 2020 Share Napisano 11 Lipca 2020 3 godziny temu, M.A.V. napisał: Sam się nie spodziewałem że w żywicy taki wielki wybór laseczek w mundurach - mimo że chińszczyzna to okazały się całkiem niezłe. Chińczycy w tych figurkach to mogą odpowiadać jedynie za krzywą lufę i bąbelki w odlewach :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Lipca 2020 Autor Share Napisano 11 Lipca 2020 Irgr - całkiem możliwe... to były "całkowite noname'y" zapakowane tylko w woreczki foliowe Jakkolwiek kupowałem od faceta z Państwa Środka, a paczucha została wysłana z Shenzhen... prawie Hongkong ale jednak nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 12 Lipca 2020 Share Napisano 12 Lipca 2020 Bąbelek czy tam krzywa lufka to nic.Gorzej jak trafi się brakoróbstwo w postaci braku nóżek do MG w skali 1;10 czy tam jakiegoś elementu.Jest ryzyko jest zabawa.Ale taki urok chcesz tanio ryzykujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 20 Października 2020 Share Napisano 20 Października 2020 No dawaj, chłopie! Najtrudniejszy pierwszy krok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi