KRL Napisano 30 Czerwca 2020 Share Napisano 30 Czerwca 2020 Tym razem zdecydowanie coś co trafia w moje modelarskie upodobania -F-4E Phantom II HAF samoloty Greckich Sił powietrznych są świetnym tematem dla wszystkich lubiących wyjątkowo mocno wyeksploatowane samoloty. Dodatkowo poza samymi możliwościami pobawienia się z weatheringiem miałem możliwość kolejny raz sięgnąć po naprawdę świetny model mam tu na myśli "składalność" praca przy modelu F-4 Tamiya to czysta przyjemność. Zapewne nie jest to ostatni samolot HAF które znalazł się na moim warsztacie już mam pomysł na A-7. Teraz zapraszam do galerii F-4E Phantom II Hellenic Air Force: 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Czerwca 2020 Share Napisano 30 Czerwca 2020 Bardzo ładnie wykonany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 30 Czerwca 2020 Share Napisano 30 Czerwca 2020 (edytowane) Jestem na tak i na pewno wyglada efektywnie ale dla mnie ten samolot najbardziej bojowo wyglada w malowaniu z wojny w Wietnamie Edytowane 30 Czerwca 2020 przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Czerwca 2020 Share Napisano 30 Czerwca 2020 bardzo mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 1 Lipca 2020 Share Napisano 1 Lipca 2020 Nic dodać, nic ująć. Co prawda jeszcze milszy byłby w schemacie zielono-piaskowo-brązowym z niebieskimi gwiazdami, ale i tak jestem wiernym fanem Twoich relacji i podziwiam galerie. Robisz mi coraz większy apetyt na 1:32, choć dotychczas nie rozważałem robienia modeli w innej skali niż 1:72. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 1 Lipca 2020 Share Napisano 1 Lipca 2020 Świetny Greckie Fantomy są debeściak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 2 Lipca 2020 Share Napisano 2 Lipca 2020 Co prawda obecnie nie moja bajka, nie mniej kiedyś sklejałem (jeden F-4 nawet zdobił moją półkę) ale ten Twój jest na prawdę świetny, bardzo mi się podoba. Nie tylko za sprawą ciekawego, okolicznościowego malowania ale i wykonania, bo wydaje mi się, że udało Ci się tu wszystko idealnie zrównoważyć. Piękny model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 17 Lipca 2020 Autor Share Napisano 17 Lipca 2020 Dziękuję serdecznie za ciepłe słowa i adminom za fotkę na stronie głównej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 17 Lipca 2020 Share Napisano 17 Lipca 2020 A jeszcze takie pytanie - sloty po prostu namalowałeś? Bo Tamkowy F-4E to wersja wczesna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 17 Lipca 2020 Autor Share Napisano 17 Lipca 2020 3 godziny temu, Tap-chan napisał: A jeszcze takie pytanie - sloty po prostu namalowałeś? Bo Tamkowy F-4E to wersja wczesna. Krótko mówiąc tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 30 Lipca 2020 Share Napisano 30 Lipca 2020 Fajny i podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi