KRL Napisano 30 Czerwca 2020 Napisano 30 Czerwca 2020 Tym razem zdecydowanie coś co trafia w moje modelarskie upodobania -F-4E Phantom II HAF samoloty Greckich Sił powietrznych są świetnym tematem dla wszystkich lubiących wyjątkowo mocno wyeksploatowane samoloty. Dodatkowo poza samymi możliwościami pobawienia się z weatheringiem miałem możliwość kolejny raz sięgnąć po naprawdę świetny model mam tu na myśli "składalność" praca przy modelu F-4 Tamiya to czysta przyjemność. Zapewne nie jest to ostatni samolot HAF które znalazł się na moim warsztacie już mam pomysł na A-7. Teraz zapraszam do galerii F-4E Phantom II Hellenic Air Force: 12 2 Cytuj
Adamo722 Napisano 30 Czerwca 2020 Napisano 30 Czerwca 2020 (edytowane) Jestem na tak i na pewno wyglada efektywnie ale dla mnie ten samolot najbardziej bojowo wyglada w malowaniu z wojny w Wietnamie Edytowane 30 Czerwca 2020 przez Adamo722 Cytuj
GreGG24 Napisano 1 Lipca 2020 Napisano 1 Lipca 2020 Nic dodać, nic ująć. Co prawda jeszcze milszy byłby w schemacie zielono-piaskowo-brązowym z niebieskimi gwiazdami, ale i tak jestem wiernym fanem Twoich relacji i podziwiam galerie. Robisz mi coraz większy apetyt na 1:32, choć dotychczas nie rozważałem robienia modeli w innej skali niż 1:72. 1 Cytuj
Rafał B Napisano 2 Lipca 2020 Napisano 2 Lipca 2020 Co prawda obecnie nie moja bajka, nie mniej kiedyś sklejałem (jeden F-4 nawet zdobił moją półkę) ale ten Twój jest na prawdę świetny, bardzo mi się podoba. Nie tylko za sprawą ciekawego, okolicznościowego malowania ale i wykonania, bo wydaje mi się, że udało Ci się tu wszystko idealnie zrównoważyć. Piękny model 1 Cytuj
KRL Napisano 17 Lipca 2020 Autor Napisano 17 Lipca 2020 Dziękuję serdecznie za ciepłe słowa i adminom za fotkę na stronie głównej. Cytuj
Tap-chan Napisano 17 Lipca 2020 Napisano 17 Lipca 2020 A jeszcze takie pytanie - sloty po prostu namalowałeś? Bo Tamkowy F-4E to wersja wczesna. Cytuj
KRL Napisano 17 Lipca 2020 Autor Napisano 17 Lipca 2020 3 godziny temu, Tap-chan napisał: A jeszcze takie pytanie - sloty po prostu namalowałeś? Bo Tamkowy F-4E to wersja wczesna. Krótko mówiąc tak. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi