eldiabllo Napisano 11 Lipca 2020 Share Napisano 11 Lipca 2020 Piykny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 12 Lipca 2020 Share Napisano 12 Lipca 2020 Piękny model ! Jakich farb użyłeś ? Chodzi mi o kolor kadłuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Lipca 2020 Share Napisano 12 Lipca 2020 Gratulacje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoLPP Napisano 13 Lipca 2020 Autor Share Napisano 13 Lipca 2020 Dzięki za miłe słowa. Kolory kadłuba i płata to moje na oko robione mieszanki różnych akryli. Szarozielony to mix Vallejo Gris Oliva i Pactry Light Grey. Szary to mix ww Pactry i Light Ghost Grey Pactry. Natomiast srebrzanka to Duraluminium Vallejo Metallic z dodatkiem Light Grey Pactry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 13 Lipca 2020 Share Napisano 13 Lipca 2020 Piękny Lublin!! Szkoda trochę tych zastrzałów, ale i tak oczu nie można oderwać od zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 14 Lipca 2020 Share Napisano 14 Lipca 2020 Przemo - piękny Lublin i do tego pewnie kawał modelu. Ten morski kolor bardzo odpowiada mojemu wyobrażeniu o tym jaki powinien być. Gratulacje za konkurs morski! Swoją drogą, ciekaw jestem ile musi jeszcze się odbyć konkursów, wystaw i festiwali, abyś przestał się dziwić, że jesteś zwycięzcą/laureatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoLPP Napisano 14 Lipca 2020 Autor Share Napisano 14 Lipca 2020 Dzięki, Arthus. Dzięki, Mikołaju. Wiesz przecież jak to jest na konkursach. Po pierwsze to trochę jak konkurs piękności. Jedni lubią brunetki, inni blondynki. Choćby tu, jak tu porównać model wodnopłatu z modelem śmigłowca? Poza tym zawsze trzeba się liczyć z tym, że ktoś wystawi lepszy model, wystarczy jeden, i już po ptokach (tak jak zawsze mi mówi Andrzej Ziober). A w tym konkursie dodatkowym smaczkiem było to, że zupełnie nie było wiadomo, jakie jeszcze zgłoszono modele. Tak więc z tych wszystkich powodów zawsze będę zdziwiony (i rzecz jasna ucieszony) po wygranej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 15 Lipca 2020 Share Napisano 15 Lipca 2020 (edytowane) Dołączam swoje "OCH"!!! Edytowane 1 Sierpnia 2020 przez rhinoceros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 1 Sierpnia 2020 Share Napisano 1 Sierpnia 2020 Świetny ! Dla mnie bomba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 2 Sierpnia 2020 Share Napisano 2 Sierpnia 2020 Piękniutki, czyściutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi