zaruk Napisano 11 Października 2020 Share Napisano 11 Października 2020 W dniu 29.09.2020 o 19:48, michal0281 napisał: Ps a tu mam nową zabawkę, ciekawe czy będzie działać Trawka kładziona tym ustrojstwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 11 Października 2020 Autor Share Napisano 11 Października 2020 Część trawki, te większe kawałki to domowe samoróbki, ale większość za pomocą "ustrojstwa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 12 Października 2020 Autor Share Napisano 12 Października 2020 No i jedno zdjecie, tak na szybko, zgodnie z tym co pisalem wczesniej, ilosc sniegu minimalna. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 13 Października 2020 Autor Share Napisano 13 Października 2020 (edytowane) Chyba już mniej więcej dotarłem do miejsca gdzie chciałem, to już pewnie ostatnie zdjęcie w dziale warsztatowym. Edytowane 13 Października 2020 przez michal0281 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_na_Zulawach Napisano 13 Października 2020 Share Napisano 13 Października 2020 @michal0281 czym robisz fotki? Z bliska chciałem obejrzeć pancerz, ale przy powiększeniu obraz lekko się rozmywa i nie widać detali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 13 Października 2020 Autor Share Napisano 13 Października 2020 Zmniejszam je bo inaczej by się góra z dwa na post zmieściły, no wiem, że tu tylko jedno, ale już się tak przyzwyczaiłem, że przerabiam praktycznie z automatu na rozmiar 800 na 600, albo 1000 na 750. Wszystko to nie zmienia faktu, że zdjęcia robione tanim chińskim telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 13 Października 2020 Share Napisano 13 Października 2020 Podłoże pasowałoby bardziej soczyste. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 13 Października 2020 Autor Share Napisano 13 Października 2020 16 minut temu, enten napisał: Podłoże pasowałoby bardziej soczyste. Wiem, ale jak będzie ciemniejsze to będzie wyglądać na bardziej mokre, to w przypadku podstawki równa się dużej ilości błota a nie chciałem modelu zatapiać w błocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 13 Października 2020 Share Napisano 13 Października 2020 pomyśl zatem o zamarzniętej kałuży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 13 Października 2020 Autor Share Napisano 13 Października 2020 No i to jest myśl, podoba mi się, teraz tylko jeszcze poproszę o patent jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Października 2020 Share Napisano 13 Października 2020 Kiedyś widziałem podstawkę na której ktoś robił je z rozpuszczonej parafiny. Ale to trzeba by przetestować gdzieś na boku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 14 Października 2020 Share Napisano 14 Października 2020 13 godzin temu, michal0281 napisał: No i to jest myśl, podoba mi się, teraz tylko jeszcze poproszę o patent jak to zrobić. Jak potrzebujesz żywicy do kałuż itp.to masz tu bardzo tanio minimalną ilość w śmiesznej cenie.Za to samo MIG krzyczy sobie i te sama ilość sto zeta.Sprawdzałem działa tak samo jak produkt MIGa.Barwi się akrylami. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 14 Października 2020 Autor Share Napisano 14 Października 2020 11 godzin temu, bazylms napisał: Kiedyś widziałem podstawkę na której ktoś robił je z rozpuszczonej parafiny. Ale to trzeba by przetestować gdzieś na boku. Metoda obiecująca, dzięki bardzo, ale coś nie do końca mi wychodzi. Godzinę temu, push-up78 napisał: Jak potrzebujesz żywicy do kałuż itp.to masz tu bardzo tanio minimalną ilość w śmiesznej cenie.Za to samo MIG krzyczy sobie i te sama ilość sto zeta.Sprawdzałem działa tak samo jak produkt MIGa.Barwi się akrylami. Dobra rada, przy tym projekcie już nie będę tego robił, ale na przyszłość może się przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi