zaruk Napisano 19 Sierpnia 2020 Share Napisano 19 Sierpnia 2020 Cześć, Chciałem pokazać model, który właśnie ukończyłem - trzydziestkę ósemkę w malowaniu z kampanii w ZSRR. To mój drugi skończony model, miało być prosto - nie było. Źle poszło malowanie, najpewniej za gęsta farba i faktura zamiast gładkiej zrobiła się porowata. Część zmyłem i malowałem ponownie tylko z nieco lepszym efektem. Postanowiłem jednak dociągnąć projekt do końca, choć z taką nawierzchnią i łosz i oleje i pigmenty kładło się bardzo kiepsko. Co było można zrobiłem i poprawiłem, jest kilka kiksów ale i zadowolenie oraz ulga z ukończenia prac. W zamierzeniu ma być jeszcze dowódca (właśnie obstalowuje mundur u krawca), a jak wena pozwoli to może i mała winietka. Liczę, że pójdzie za tym kolejny ulepek, trzymajcie kciuki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 20 Sierpnia 2020 Share Napisano 20 Sierpnia 2020 Super! I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 20 Sierpnia 2020 Share Napisano 20 Sierpnia 2020 Podoba się. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 20 Sierpnia 2020 Share Napisano 20 Sierpnia 2020 Problemy moze i kolega mial w czasie pracy nad tym modelem, ale wazne jest, ze jakos sprawa opanowana i wyszedl z tego bardzo fajny modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 20 Sierpnia 2020 Share Napisano 20 Sierpnia 2020 fajnie wyszło, mój czeka właśnie na malowanie^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testament68 Napisano 20 Sierpnia 2020 Share Napisano 20 Sierpnia 2020 Super. Będę się na nim wzorował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 20 Sierpnia 2020 Share Napisano 20 Sierpnia 2020 Powiadasz, że nie było zbyt prosto... Ale bardzo dobrze wyszedłeś na prostą i dobry model wyszedł. Jak tak wyszedł drugi to widzę, że będzie też co oglądać w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 20 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2020 Dziękuję za miłe słowa. Zachęcają do dalszej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Sierpnia 2020 Share Napisano 22 Sierpnia 2020 Podoba mi się, szczególnie zakurzenie pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 22 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2020 4 godziny temu, bazylms napisał: Podoba mi się, szczególnie zakurzenie pojazdu. To bardzo się cieszę, bo był taki moment kiedy miałem wrażenie, że już nie kontroluję kurzenia i, że zaczyna ono żyć własnym życiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi