spiton Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 Miałem w szafie takiego zuka, no to go zlepiłem ,-) I wsadziłem na niego Cruisera. 9 Quote
abtb Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 6 godzin temu, spiton napisał: no to go zlepiłem , To powiem ci szczerze, że bardzo ładnie go zlepiłeś Quote
marcin70 Posted September 10, 2020 Posted September 10, 2020 Jak dl mnie Super, z podstawka wygląda bardzo naturalnie. Quote
spiton Posted September 11, 2020 Author Posted September 11, 2020 Dzieki za komentarze. Nie wiem jak to działa, ale sprawiaja one jednak przyjemność ,-) Quote
GreGG24 Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 Bardzo fajnie wyszedł. Podobają mi się oznaczenia malowane ręcznie, sprawiają wrażenie bardziej naturalnych od kalkomanii. Też zamierzam to zrobić na powstańczej Panterze. Quote
pmroczko Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 Cześć! Model bardzo ładny gratulacje! Patrząc na niego nasunęła mi się taka myśl, że oryginał to był ale bez sensu zaprojektowany... Wjeżdżać tym czołgiem na wysokość pierwszego piętra - to jak prosić o kłopoty! Ciekawe, czy długo się musieli zastanawiać, zanim wymyślili przyczepę niskopodłogową. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Quote
spiton Posted September 19, 2020 Author Posted September 19, 2020 17 godzin temu, pmroczko napisał: Cześć! Model bardzo ładny gratulacje! Patrząc na niego nasunęła mi się taka myśl, że oryginał to był ale bez sensu zaprojektowany... Wjeżdżać tym czołgiem na wysokość pierwszego piętra - to jak prosić o kłopoty! Ciekawe, czy długo się musieli zastanawiać, zanim wymyślili przyczepę niskopodłogową. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł ha, ha. Ja bardzo długo nie mogłem się przyzwyczaić do tej dziwacznej idei. Ciekaw jestem czy było dużo wywrotek ? Natomiast sam traktor-pioneet , to dosyć ciekawy pojazd -ultra terenowy. Traktor o wyglądzie ciężarówki. Quote
Recommended Posts