spiton Napisano 23 Sierpnia 2020 Share Napisano 23 Sierpnia 2020 Miałem w szafie takiego zuka, no to go zlepiłem ,-) I wsadziłem na niego Cruisera. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 24 Sierpnia 2020 Share Napisano 24 Sierpnia 2020 6 godzin temu, spiton napisał: no to go zlepiłem , To powiem ci szczerze, że bardzo ładnie go zlepiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Sierpnia 2020 Share Napisano 24 Sierpnia 2020 Ładnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin70 Napisano 10 Września 2020 Share Napisano 10 Września 2020 Jak dl mnie Super, z podstawka wygląda bardzo naturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 10 Września 2020 Share Napisano 10 Września 2020 Świetny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 11 Września 2020 Autor Share Napisano 11 Września 2020 Dzieki za komentarze. Nie wiem jak to działa, ale sprawiaja one jednak przyjemność ,-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 18 Września 2020 Share Napisano 18 Września 2020 Bardzo fajnie wyszedł. Podobają mi się oznaczenia malowane ręcznie, sprawiają wrażenie bardziej naturalnych od kalkomanii. Też zamierzam to zrobić na powstańczej Panterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 18 Września 2020 Share Napisano 18 Września 2020 Cześć! Model bardzo ładny gratulacje! Patrząc na niego nasunęła mi się taka myśl, że oryginał to był ale bez sensu zaprojektowany... Wjeżdżać tym czołgiem na wysokość pierwszego piętra - to jak prosić o kłopoty! Ciekawe, czy długo się musieli zastanawiać, zanim wymyślili przyczepę niskopodłogową. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 19 Września 2020 Autor Share Napisano 19 Września 2020 17 godzin temu, pmroczko napisał: Cześć! Model bardzo ładny gratulacje! Patrząc na niego nasunęła mi się taka myśl, że oryginał to był ale bez sensu zaprojektowany... Wjeżdżać tym czołgiem na wysokość pierwszego piętra - to jak prosić o kłopoty! Ciekawe, czy długo się musieli zastanawiać, zanim wymyślili przyczepę niskopodłogową. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł ha, ha. Ja bardzo długo nie mogłem się przyzwyczaić do tej dziwacznej idei. Ciekaw jestem czy było dużo wywrotek ? Natomiast sam traktor-pioneet , to dosyć ciekawy pojazd -ultra terenowy. Traktor o wyglądzie ciężarówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi