Xmen Napisano 12 Września 2020 Share Napisano 12 Września 2020 (edytowane) Przedstawiam modelik zrobiony relaksacyjnie. Edytowane 12 Września 2020 przez Xmen 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 12 Września 2020 Share Napisano 12 Września 2020 Ładny "Rumunek" i nietuzinkowa rodzinka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 12 Września 2020 Share Napisano 12 Września 2020 Ogólnie przyjemny w odbiorze model. Trochę mi szkoda, że dość konsekwentnie nie poszukujesz nowych ścieżek w detalu i kolorze. Fota rodzinna nie pozwala wskazać, kto z rodzeństwa jest starszy. Niemniej całkiem ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Września 2020 Autor Share Napisano 12 Września 2020 13 minut temu, Mikolaj75 napisał: Trochę mi szkoda, że dość konsekwentnie nie poszukujesz nowych ścieżek w detalu i kolorze. Drogi Mikołaju wiem o czym piszesz ale naprawdę nie czuję takiej potrzeby.Już o tym rozmawialiśmy.Dużo też moje modele tracą w odbiorze przez nie najlepsze zdjęcia.Uwierz mi że na półkę w zupełności wystarczy. Fajnie że się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Września 2020 Share Napisano 12 Września 2020 Jak najbardziej podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 12 Września 2020 Share Napisano 12 Września 2020 Całkiem przyjemny Huragan. Ładnie wyszła jakość powłoki malarskiej Godzinę temu, Xmen napisał: Dużo też moje modele tracą w odbiorze przez nie najlepsze zdjęcia. Zgadzam się z tą tezą gdyż na każdej fotce cieniowanie wygląda inaczej lub jest całkiem niewidoczne. A kolory mają .... inne kolory. Trzeba nad tematem popracować Sam model "koncepcją wykonania" pasuje do reszty rodzinki Jestem na TAK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 16 Września 2020 Share Napisano 16 Września 2020 Co do wykonania nie mam uwag, rozumiem chęć budowy na półkę, "dla malowania", też tak czasem mam. Pytanie do kalkomanii, bo sam chciałem ten model wykonać, możesz podpowiedzieć, skąd je wziąłeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Września 2020 Autor Share Napisano 16 Września 2020 (edytowane) 18 minut temu, GreGG24 napisał: Pytanie do kalkomanii, bo sam chciałem ten model wykonać, możesz podpowiedzieć, skąd je wziąłeś? Kalkomanie LF Models kupione w KS Model. Będzie jeszcze jeden od Army ale już z żółtymi krzyżami. Edytowane 16 Września 2020 przez Xmen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 24 Września 2020 Share Napisano 24 Września 2020 Fajnie zrobiony, tak samo jak poprzednie dwa. Szczególnie "Holender" wpadł mi w oko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi