Xmen Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 (edited) Przedstawiam modelik zrobiony relaksacyjnie. Edited September 12, 2020 by Xmen 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawek_26869 Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 Ładny "Rumunek" i nietuzinkowa rodzinka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikolaj75 Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 Ogólnie przyjemny w odbiorze model. Trochę mi szkoda, że dość konsekwentnie nie poszukujesz nowych ścieżek w detalu i kolorze. Fota rodzinna nie pozwala wskazać, kto z rodzeństwa jest starszy. Niemniej całkiem ładny. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted September 12, 2020 Author Share Posted September 12, 2020 13 minut temu, Mikolaj75 napisał: Trochę mi szkoda, że dość konsekwentnie nie poszukujesz nowych ścieżek w detalu i kolorze. Drogi Mikołaju wiem o czym piszesz ale naprawdę nie czuję takiej potrzeby.Już o tym rozmawialiśmy.Dużo też moje modele tracą w odbiorze przez nie najlepsze zdjęcia.Uwierz mi że na półkę w zupełności wystarczy. Fajnie że się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 Jak najbardziej podoba się. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 Całkiem przyjemny Huragan. Ładnie wyszła jakość powłoki malarskiej Godzinę temu, Xmen napisał: Dużo też moje modele tracą w odbiorze przez nie najlepsze zdjęcia. Zgadzam się z tą tezą gdyż na każdej fotce cieniowanie wygląda inaczej lub jest całkiem niewidoczne. A kolory mają .... inne kolory. Trzeba nad tematem popracować Sam model "koncepcją wykonania" pasuje do reszty rodzinki Jestem na TAK 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreGG24 Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 Co do wykonania nie mam uwag, rozumiem chęć budowy na półkę, "dla malowania", też tak czasem mam. Pytanie do kalkomanii, bo sam chciałem ten model wykonać, możesz podpowiedzieć, skąd je wziąłeś? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted September 16, 2020 Author Share Posted September 16, 2020 (edited) 18 minut temu, GreGG24 napisał: Pytanie do kalkomanii, bo sam chciałem ten model wykonać, możesz podpowiedzieć, skąd je wziąłeś? Kalkomanie LF Models kupione w KS Model. Będzie jeszcze jeden od Army ale już z żółtymi krzyżami. Edited September 16, 2020 by Xmen 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 Fajnie zrobiony, tak samo jak poprzednie dwa. Szczególnie "Holender" wpadł mi w oko. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts