Trojan Napisano 8 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2020 (edytowane) Instalacja ukończona i upchana. Nadwozie wylądowało na miejscu. Następnym etapem będzie budowa stacji dokującej. Pomysł jest taki aby model "zaparkował" w powietrzu obok jakiegoś urządzenia, które może służyć do tankowania, ładowania itp. Zbieram materiały. A na koniec zostanie tylko uzupełnienie modelu o brakujące, drobne elementy oraz jakieś dodatki i dobawki. Edytowane 8 Grudnia 2020 przez Trojan 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 8 Grudnia 2020 Share Napisano 8 Grudnia 2020 (edytowane) Brak słów... słów brak . Edytowane 8 Grudnia 2020 przez cayman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Jekyll Napisano 9 Grudnia 2020 Share Napisano 9 Grudnia 2020 Ale kosmos!!! Zajefajne!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 12 Grudnia 2020 Share Napisano 12 Grudnia 2020 Modelarstwo wchodzi na nowy poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Grudnia 2020 Share Napisano 12 Grudnia 2020 rewelacyjnie wygląda to oświetlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 12 Grudnia 2020 Share Napisano 12 Grudnia 2020 Wpadłem przypadkiem i juz zostanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2020 Stacja dokująco - tankująca gotowa. Potrzebowałem stabilnej podstawki więc użyłem jakiegoś starego dysku. Dorobiłem tylko dobawki. Maszt wykonany od podstaw z jakiegoś śmietnikowego złomu. No i pomału trzeba finiszować z tym projektem 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 17 Grudnia 2020 Share Napisano 17 Grudnia 2020 A tlo będzie ? musi być.!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Grudnia 2020 Share Napisano 17 Grudnia 2020 krucabomba rewelacja to chyba najbardziej kreatywne wykorzystanie padniętego HDD jakie widziałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 17 Grudnia 2020 Share Napisano 17 Grudnia 2020 (edytowane) Robisz to co zawsze chciałem zrobić, ale nigdy nie miałem pomysłu. Wow Edytowane 17 Grudnia 2020 przez copycat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2020 13 godzin temu, cayman napisał: A tlo będzie ? musi być.!!! No właśnie się zastanawiam. A na razie będzie jakiś szybka grafika w PS po zrobieniu sesji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 18 Grudnia 2020 Share Napisano 18 Grudnia 2020 Czołem, Możesz coś podpowiedzieć na temat chipping fluidu? Nakładam go, potem maluję farbą i drapię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 18 Grudnia 2020 Share Napisano 18 Grudnia 2020 2 godziny temu, GTiStyle napisał: Czołem, Możesz coś podpowiedzieć na temat chipping fluidu? Nakładam go, potem maluję farbą i drapię? Przed drapaniem musisz dać trochę wody na farbę (najlepiej akrylową).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi