Trojan Napisano 8 Grudnia 2020 Autor Napisano 8 Grudnia 2020 (edytowane) Instalacja ukończona i upchana. Nadwozie wylądowało na miejscu. Następnym etapem będzie budowa stacji dokującej. Pomysł jest taki aby model "zaparkował" w powietrzu obok jakiegoś urządzenia, które może służyć do tankowania, ładowania itp. Zbieram materiały. A na koniec zostanie tylko uzupełnienie modelu o brakujące, drobne elementy oraz jakieś dodatki i dobawki. Edytowane 8 Grudnia 2020 przez Trojan 10 Cytuj
cayman Napisano 8 Grudnia 2020 Napisano 8 Grudnia 2020 (edytowane) Brak słów... słów brak . Edytowane 8 Grudnia 2020 przez cayman 1 Cytuj
Trojan Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Napisano 16 Grudnia 2020 Stacja dokująco - tankująca gotowa. Potrzebowałem stabilnej podstawki więc użyłem jakiegoś starego dysku. Dorobiłem tylko dobawki. Maszt wykonany od podstaw z jakiegoś śmietnikowego złomu. No i pomału trzeba finiszować z tym projektem 7 Cytuj
M.A.V. Napisano 17 Grudnia 2020 Napisano 17 Grudnia 2020 krucabomba rewelacja to chyba najbardziej kreatywne wykorzystanie padniętego HDD jakie widziałem 1 Cytuj
copycat Napisano 17 Grudnia 2020 Napisano 17 Grudnia 2020 (edytowane) Robisz to co zawsze chciałem zrobić, ale nigdy nie miałem pomysłu. Wow Edytowane 17 Grudnia 2020 przez copycat 1 Cytuj
Trojan Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Napisano 18 Grudnia 2020 13 godzin temu, cayman napisał: A tlo będzie ? musi być.!!! No właśnie się zastanawiam. A na razie będzie jakiś szybka grafika w PS po zrobieniu sesji. Cytuj
GTiStyle Napisano 18 Grudnia 2020 Napisano 18 Grudnia 2020 Czołem, Możesz coś podpowiedzieć na temat chipping fluidu? Nakładam go, potem maluję farbą i drapię? Cytuj
Dorotka Napisano 18 Grudnia 2020 Napisano 18 Grudnia 2020 2 godziny temu, GTiStyle napisał: Czołem, Możesz coś podpowiedzieć na temat chipping fluidu? Nakładam go, potem maluję farbą i drapię? Przed drapaniem musisz dać trochę wody na farbę (najlepiej akrylową).... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi