jmx62 Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego A jaka tu agresja? Poprostu wyrazam swoje opinie i tyle. Mam prawo. Lubię ruskie konstrukcje, podobają mi się. Nie jestem żadnym ...fobem czy ...filem. A ci koledzy co to na potęgę kleją Messerschmitty to kim są? Promują przecież nazistowskie idee. A ja się ich nie czepiam. Pogadajmy lepiej o modelach MisterCrafta bo jest o czym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego 41 minut temu, jmx62 napisał: Nie jestem żadnym ...fobem czy ...filem. A ci koledzy co to na potęgę kleją Messerschmitty to kim są? Ale nie dorabiają do tego niepotrzebnych komentarzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego 2 godziny temu, kowal76 napisał: Może się podejmę Właśnie miałem Cię wołać na robotę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 10 Lutego Share Napisano 10 Lutego W dniu 21.01.2025 o 15:04, Grzes napisał: To znaczy ile konkretnie zestawów sprawdziłeś i w ilu były braki? Ja tylko odpowiem na podstawie około 10 modeli UH-1 kupionych i obejrzanych ramek - żaden nie ma kompletnych drążków sterowniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi