pankot13 Napisano 2 Grudnia 2020 Share Napisano 2 Grudnia 2020 Tamiya,lufy RB plus trochę blaszek. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacus1944 Napisano 2 Grudnia 2020 Share Napisano 2 Grudnia 2020 Bardzo przyjemny model. Od dłuższego czasu w galerii nie było tak dobrego modelu. Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 2 Grudnia 2020 Share Napisano 2 Grudnia 2020 No i gąsienice- nie zestawowe... To "gumiaki" czy pojedyncze ogniwka? Dołączam się, do pochwał kolegi jacus1944... Blaszki doskonale podrasowują wygląd, Dodatkowa pochwałą za elegancko aplikowane kalkomanie . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 2 Grudnia 2020 Share Napisano 2 Grudnia 2020 Jak na stareńką Tamiyję to rewelacja!!!!. Młodziaki z RbModel i Edka odmłodziły stary model. Fajne lekko ukurzone i przybrudzone malowanie bez młotkowania emalii. Jest zgoda na dalszą produkcje modeli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 2 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2020 Dzięki Panowie. Gąski to oczywiście zestaw AFV Club 35020. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 2 Grudnia 2020 Share Napisano 2 Grudnia 2020 Jaka to skala i numer zestawu ? Model wygląda apetycznie . Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 2 Grudnia 2020 Share Napisano 2 Grudnia 2020 Podoba mi się. Jest bardzo jasny, ale cały model sprawia niezwykle plastyczne wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Grudnia 2020 Share Napisano 3 Grudnia 2020 Cześć Piotrze, widzę stara ekipa powraca. To cieszy. Model jak zawsze, bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 3 Grudnia 2020 Share Napisano 3 Grudnia 2020 Fajny model. W moim odczuciu zieleń taka bardziej RKKA wyszła niż US. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_W Napisano 3 Grudnia 2020 Share Napisano 3 Grudnia 2020 2 godziny temu, Markuz napisał: Fajny model. W moim odczuciu zieleń taka bardziej RKKA wyszła niż US. Też to chciałem napisać. Zieleń w odcieniu rosyjskim (albo aparat przekłamuje) .Ale to nie przeszkadza w tym, że model bardzo ładnie pomalowany i pobrudzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 3 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2020 Cześć Krzysiek. Panowie zieleń jest jaka jest. Mi ona odpowiada. Zabłąkał się jeden co miał do ruskich popłynąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 3 Grudnia 2020 Share Napisano 3 Grudnia 2020 Podoba się to chyba 1/35 bo nie napisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 10 Grudnia 2020 Share Napisano 10 Grudnia 2020 fajny jedyne co to bym nieco podkreślił detale rozjasneniami i washem ale na plus ze nie ma zbytnich obić ani nie jest komiksem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 10 Grudnia 2020 Share Napisano 10 Grudnia 2020 (edytowane) Całkiem przyjemny. Gratulacje Taka jakby za zielonkawa poświata mi przeszkadza (głównie w rejonie wieży). Gdyby nie to napisałbym, że świetny. Edytowane 10 Grudnia 2020 przez Mariusz 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi