Moses Napisano 6 Grudnia 2020 Share Napisano 6 Grudnia 2020 (edytowane) 98% zrobione, zostało uzbrojenie, ale nie wiem kiedy uda mi się opanowac odlewanie i skopiuje odpowiednią ilosc bombek, więc narazie konfiguracj czysta Intrudera. Warsztat można obejżeć !TUTAJ!. Model wykonany na bazie zestawu Fujimi, który mimo upływu 30 lat trzyma się dobrze pod względem ilości detalów. W modelu zamienione zostały fotele na żywice Kory, gdyż w oryginale są późniejsze, właściwe dla wersji A-6E. Dodatkowo, na nowo wykonane zostały kalkomanie gdyż zetsawowe były niepoprawne merytoryczne, w dodatku były pozółkłe i nie nadające się do użycia. Model wykonany w barwach maszyny z dywizjonu szturmowego do zadan w kazdych warunkach atmosferycznych i noca VMA(AW)-333 Hawks stacjonującego w 1968 roku w bazie Chu Lai Edytowane 6 Grudnia 2020 przez Moses 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 Grudnia 2020 Share Napisano 6 Grudnia 2020 A załoganci wsiadają czy wysiadają? Bo jak wysiadają to chyba drabinka powinna być otwarta. Żartuje oczywiście. Mimo że od wielu lat sklejam modele z drugiej wojny to sentyment do odrzutowców pozostał. Bardzo ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepociufakers Napisano 6 Grudnia 2020 Share Napisano 6 Grudnia 2020 Bez 24 bomb Intruder się nie liczy:) Ale za Intrudery zawsze okejka. ps. a tutaj to widzę miejsce dla 30 bomb? Pzdr. Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 6 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2020 28 Mk82. Pod zamki przy drzwiach podwozia głównego nie montowało się bomb bo by się klapy nie otworzyly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Grudnia 2020 Share Napisano 6 Grudnia 2020 Bardzo ładny. Bomby dodadzą smaczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 6 Grudnia 2020 Share Napisano 6 Grudnia 2020 A mi się podoba taki bez bomb, wśród modeli Intrudera to rodzynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 6 Grudnia 2020 Share Napisano 6 Grudnia 2020 Z pigułami byłby bardziej bombowy a tak jest tylko świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 10 Grudnia 2020 Share Napisano 10 Grudnia 2020 Bardzo ładnie wyszedł Rob szybko te piguły !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 15 Lutego 2021 Share Napisano 15 Lutego 2021 Jest naprawdę piękny. Inna rzecz, że nie lubię pilotów - zawsze mam wrażenie, że to bardziej "żołnierzyki" i jednak kojarzą mi się z zabawką a nie modelem. Jeszcze nigdzie nie trafiłem na realistycznie wyglądające figurki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi