Mariusz 72 Napisano 29 Stycznia 2024 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2024 Dzięki za info. Jakoś dam radę. No faktycznie wieża w MiniArcie jest trochę walnięta. Niebawem wrzucę fotki z poprawek na wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 29 Stycznia 2024 Share Napisano 29 Stycznia 2024 No ciekaw jestem, czy coś z niej zostawiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 28 Stycznia Autor Share Napisano 28 Stycznia W dniu 29.01.2024 o 20:46, JanuszF napisał: No ciekaw jestem, czy coś z niej zostawiłeś Trochę czasu upłynęło... kłopoty zdrowotne... ale coś do przodu. Sporo dłubania było. Główny problem to ten dekiel ale dałem radę : ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 28 Stycznia Autor Share Napisano 28 Stycznia (edytowane) Jeszcze kilka fotek z tłumikami: Edytowane 28 Stycznia przez Mariusz 72 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia azbest zrobiłeś z chusteczki na wikol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 28 Stycznia Autor Share Napisano 28 Stycznia tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca Wyglądają zacnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 4 Marca Share Napisano 4 Marca Owijka wydechów wygląda spoko, dodatkowe spawy też. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi