bart207skw Napisano 22 Lutego 2021 Autor Share Napisano 22 Lutego 2021 W dniu 19.02.2021 o 18:16, Jery napisał: Zabarwić szpachlówkę. dzięki. zarąbisty i prosty patent i działa. wykorzystałem go. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 22 Lutego 2021 Autor Share Napisano 22 Lutego 2021 w wekend miałem mało czasu ale cos tam podłubałem. szczeliny poszpachlowane. zabarwiona szpachlówką. kabina powili się maskuje i maluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 25 Lutego 2021 Autor Share Napisano 25 Lutego 2021 oszklenie pomalowane. i powoli zaczynamy się maskować, czyli powoli do brzegu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 25 Lutego 2021 Share Napisano 25 Lutego 2021 Tygrysek nabiera kształtów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 25 Lutego 2021 Autor Share Napisano 25 Lutego 2021 9 minut temu, Staryfajter1954 napisał: Tygrysek nabiera kształtów . w końcu kiedyśys musiał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 26 Lutego 2021 Autor Share Napisano 26 Lutego 2021 witam. model pomalowany -pędzlem oczywiście. zostały się drobne poprawki. jeszcze kółka i małe uzbrojenie. potem lakier, kalki i wash. myślę ze jakoś wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 26 Lutego 2021 Share Napisano 26 Lutego 2021 Kolorki jak rybka w akwarium. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 26 Lutego 2021 Autor Share Napisano 26 Lutego 2021 2 godziny temu, mandrivecs napisał: Kolorki jak rybka w akwarium. tylko, ze on ma takie kolorki: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 1 Marca 2021 Autor Share Napisano 1 Marca 2021 ogłaszam koniec warsztatu. galeria jest tu: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Floki Napisano 6 Października 2021 Share Napisano 6 Października 2021 Cześć. Mam pytanie. Zakupiłem ten model i jakoś na ramkach z częściami nie mogę znaleźć tego celownika, który znajduje się na dachu kabiny strzelca. Czy mam problem ze wzrokiem, czy też mam wybrakowany egzemplarz, czy może to co na pudełku i w instrukcji nie zgadza się z rzeczywistością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 8 Października 2021 Share Napisano 8 Października 2021 W dniu 6.10.2021 o 19:47, Floki napisał: czy może to co na pudełku i w instrukcji nie zgadza się z rzeczywistością? Dokładnie tak. Trzeba dorobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 8 Października 2021 Autor Share Napisano 8 Października 2021 W dniu 6.10.2021 o 19:47, Floki napisał: Cześć. Mam pytanie. Zakupiłem ten model i jakoś na ramkach z częściami nie mogę znaleźć tego celownika, który znajduje się na dachu kabiny strzelca. Czy mam problem ze wzrokiem, czy też mam wybrakowany egzemplarz, czy może to co na pudełku i w instrukcji nie zgadza się z rzeczywistością? dokładnie nie ma go - ja miałem w złomie tą część z zestawu kitech. Tak samo jak bocznej anteny. Tez jej nie dorabiałem. proszę obejrzeć cały warsztat. Tam są pokazane wszystkie babole zestawu. Generalnie to marna kopia zestawu italeri. Kalki propnuje czys polakierować bo się jednaj rwą. Miłej walki z materią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Floki Napisano 8 Października 2021 Share Napisano 8 Października 2021 Aha. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 9 Października 2021 Share Napisano 9 Października 2021 W dniu 8.10.2021 o 13:31, bart207skw napisał: dokładnie nie ma go - ja miałem w złomie tą część z zestawu kitech Kitech to przepak Italeri, czy ich własny produkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 11 Października 2021 Autor Share Napisano 11 Października 2021 W dniu 8.10.2021 o 13:31, bart207skw napisał: dokładnie nie ma go - ja miałem w złomie tą część z zestawu kitech. Tak samo jak bocznej anteny. Tez jej nie dorabiałem. proszę obejrzeć cały warsztat. Tam są pokazane wszystkie babole zestawu. Generalnie to marna kopia zestawu italeri. Kalki propnuje czys polakierować bo się jednaj rwą. Miłej walki z materią. poza tym trzeba sobie dorobić dekielek nad wirnikiem głównym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 11 Października 2021 Autor Share Napisano 11 Października 2021 W dniu 10.10.2021 o 00:01, Wymysl napisał: Kitech to przepak Italeri, czy ich własny produkt? kitech - wiem ze mi-24 z kitecha to kopia italki. natomiast cobrę t widziałem i dotykałem osobiście w airfixie. wydaje mi się, że też apache airfixa jest ten sam co w kitechu. kitecha mh53 sea dragon to tez kopia italki. ah-1z to pomniejszony chyba zestaw ah-1z z italki 1:48. natomiast kompletnie nie wiem czyja kopia sa śmigłowce tygrys z kitecha. kitechowy tygrys i cobry są mniejsze wymiarowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi