ManiekB Napisano 9 Grudnia 2020 Share Napisano 9 Grudnia 2020 Witam Jako fan serii STALKER gier jak i książek oraz METRO 2033, 2034 oraz 2035 zmierzyłem się z tym tematem w postaci tej oto dioramy. Przedstawiam dioramę : STALKER - STREFA - "Żelazna Droga" skala 1:35. GAZ-66 to stary Eastern Express, figurki to Evolution Miniatures. Reszta samoróbka w tym skręcany drut kolczasty. Pozdrawiam Komentarze mile widziane:). 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 9 Grudnia 2020 Share Napisano 9 Grudnia 2020 O to fajne, ale takich zombiaków tam nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Grudnia 2020 Share Napisano 9 Grudnia 2020 bardzo mi się podoba - widać że dużo pracy w nią włożyłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 9 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2020 5 minut temu, M.A.V. napisał: bardzo mi się podoba - widać że dużo pracy w nią włożyłeś Dzięki bardzo. Najwięcej czasu zajęło skręcenie drutu kolczastego. Reszta poszła dosyć sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Grudnia 2020 Share Napisano 9 Grudnia 2020 drut jak drut - mi się na przykład bardzo "zielenina" podoba - urozmaicona i sadzona z umiarem. Wyszło bardzo realistycznie. No i świetnie figurki pomalowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 10 Grudnia 2020 Share Napisano 10 Grudnia 2020 Fantastyczna, ale brakuje mi tutaj jeszcze anomalii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 10 Grudnia 2020 Share Napisano 10 Grudnia 2020 Właśnie jestem na etapie grania w Metro . Świetna scena pasuje idealnie do tej gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 10 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2020 3 godziny temu, Roland_Sebastian napisał: Fantastyczna, ale brakuje mi tutaj jeszcze anomalii 2 godziny temu, Markuz napisał: Właśnie jestem na etapie grania w Metro . Świetna scena pasuje idealnie do tej gry. Dziękuje za miłe komentarze. O klimat mi własnie chodziło - niebezpiecznie, krwawo i radioaktywnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 10 Grudnia 2020 Share Napisano 10 Grudnia 2020 W tle powinno jeszcze lecieć to; 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 10 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2020 Dokładnie przy oglądaniu dioram-ki zalecane do włączenia :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 12 Grudnia 2020 Share Napisano 12 Grudnia 2020 Bardzo fajna, warto jednak czasami wejsc do dzialu dioram, zeby zobaczyc cos takiego jak to, ps co do ksiazek to faktycznie swietne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 22 Lutego 2021 Share Napisano 22 Lutego 2021 Naprawdę się podoba, zwłaszcza figurki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 23 Lutego 2021 Autor Share Napisano 23 Lutego 2021 22 godziny temu, copycat napisał: Naprawdę się podoba, zwłaszcza figurki Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 26 Grudnia 2021 Share Napisano 26 Grudnia 2021 Jak dla mnie nie ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi