empit Napisano 6 Stycznia 2021 Share Napisano 6 Stycznia 2021 Drugi ukończony w tym roku. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 6 Stycznia 2021 Share Napisano 6 Stycznia 2021 Świetnie się prrzentuje. Staranne wykonanie. Są jakieś informacje o jednostce i rejonie działań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 7 Stycznia 2021 Share Napisano 7 Stycznia 2021 Jestem na tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 11 Stycznia 2021 Share Napisano 11 Stycznia 2021 Świetnie się prezentuje. Eleganckie wykonanie naprawdę cieszy oko. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Stycznia 2021 Share Napisano 12 Stycznia 2021 Mnie również się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 13 Stycznia 2021 Share Napisano 13 Stycznia 2021 Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cazador Napisano 13 Stycznia 2021 Share Napisano 13 Stycznia 2021 Przychylam się do powyższych opinii, model ładnie się prezentuję. Jak ze "sklejalnością" tego zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2021 Dziękuję bardzo za pochwały. Model polecam z czystym sumieniem. Skleja się z przyjemnością. Mam już drugiego Dauntlessa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Stycznia 2021 Share Napisano 14 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 14 Stycznia 2021 Share Napisano 14 Stycznia 2021 W dniu 13.01.2021 o 15:22, Cazador napisał: Jak ze "sklejalnością" tego zestawu? 5 minut temu, empit napisał: Model polecam z czystym sumieniem. Skleja się z przyjemnością. No bo tak po prawdzie to jest ten zestaw: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK74 Napisano 15 Stycznia 2021 Share Napisano 15 Stycznia 2021 Mnie również się podoba. Malowanie świetne. Trzy kolorowe lampeczki na spodzie wydają się być nierówno pomalowane - może to tylko moje wrażenie. Koło lewej boby jakaś samotna jaśniejsza plama. Ma tak być czy to jakiś wypadek? Brudzenie bardzo mi się widzi. Można podpytać jaki werniks poszedł na koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 Pięknie pomalowany !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi