Kon_Bar Napisano 16 Stycznia 2021 Share Napisano 16 Stycznia 2021 W czasie poszukiwania tematu na następny projekt natknąłem się na zdjęcie Texana przerobionego na... opryskiwacz rolniczy. Szukając więcej materiałów na jego temat znalazłem informację, że przed rozpoczęciem "kariery" opryskiwacza był wykorzystywany jako samolot gaśniczy. Ponieważ w sieci jest jedno (?) zdjęcie tej maszyny właśnie w tej roli porzuciłem projekt "rozpylacz" i spróbowałem odtworzyć Tanker-a #8. Jak wyszło oceńcie sami Baza to T-6G Texan Easy Kit #80233 HobbyBoss-a, farby Bilmodel, kalki własne. I jeszcze zdjęcia "rodzinne" z innym Tanker-em #74 (Avenger) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 16 Stycznia 2021 Share Napisano 16 Stycznia 2021 Modele nieoczywiste...bardzo fajne, widać rękę mistrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Stycznia 2021 Share Napisano 17 Stycznia 2021 Fajnie wygląda w tym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 17 Stycznia 2021 Share Napisano 17 Stycznia 2021 Ciekawy temat fajny modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 5 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2021 Trochę odgrzewany kotlet, ale kolega @Woitpoświęcił chwilę czasu, aby wykonać nowe, moim zdaniem lepsze, zdjęcia "ósemki". Miłego ogladania 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 5 Czerwca 2021 Share Napisano 5 Czerwca 2021 Wykon jak najbardziej na tak Uwielbiam takie nieoklepane tematy. Planowałem kiedyś jakieś rolnicze do oprysków se wystrugać ale praktycznie brak jakiejkolwiek dokumentacji czy to graficznej w formie planów czy też fotograficznej powstrzymał mój projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 Czerwca 2021 Share Napisano 5 Czerwca 2021 Texan robił już chyba za wszystko, niech będzie jeszcze rolnik. Podoba się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Czerwca 2021 Share Napisano 8 Czerwca 2021 świetnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi