mysiek13 Napisano 29 Listopada 2021 Autor Share Napisano 29 Listopada 2021 (edytowane) Podstawki ciąg dalszy, czekam na kalki i poprawiam przód pod nie... Edytowane 29 Listopada 2021 przez mysiek13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 19 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2021 (edytowane) Dzięki nieocenionej pomocy Kolegi EM kalki poprawione popracowałem trochę nad podstawką w klimacie zdjęć ze stanowisk w Bydgoszczy, fotki z Aeromax ów Edytowane 19 Grudnia 2021 przez mysiek13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 19 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2021 (edytowane) I dziś rano na spokojnie montaż podwozia, jestem zaskoczony bardzo pozytywnie spasowaniem Edytowane 19 Grudnia 2021 przez mysiek13 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 19 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2021 Kończę podwozie, zostały klapy głównego... Etap którego najbardziej się bałem, a poszedł jak z platka... Zaczynają się podwieszenia, w tygodniu reflektory, lufy i reszta Mastera... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 23 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2021 Kończenia spodu cześć dalsza... Jednak z małymi problemami, bo jak doklejalem osłony to oczywiście poodklejalem elementy i musiałem praktycznie dwa razy dłużej robic... Jest szansa skończyc w święta... 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 23 Grudnia 2021 Share Napisano 23 Grudnia 2021 (edytowane) Naprawdę dobra robota z tym metalizerem. Straszliwie niewdzięczna to chemia która nie wybacza. Twoja Suczka robi znakomite wrażenie Edytowane 23 Grudnia 2021 przez kapsel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 24 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2021 I malowanie ostatniego puzzla w tej układance - pilot z CMK... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 24 Grudnia 2021 Share Napisano 24 Grudnia 2021 Bardzo mi sie podoba Twoja robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Grudnia 2021 Share Napisano 24 Grudnia 2021 Kolorek - moim skromnym zdaniem - wyszedł bardzo dobrze W dniu 23.12.2021 o 09:41, mysiek13 napisał: Jest szansa skończyc w święta... Nie mogę się doczekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 24 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2021 (edytowane) Już po Wigilii, chłopaki bawią się prezentami to jest chwila na pilota otrzymał prasłowiański złotoblond wąs, bo reprezentuje okres wczesnego Borewicza Edytowane 24 Grudnia 2021 przez mysiek13 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 25 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2021 Doszły reflektory na spodzie, pitot i antena z Mastera i jutro stanie na podstawce... Pytanie czy jest ktoś chętny z okolic Katowic, Bedzina, Sosnowca cz Dąbrowy kto mógłby pomoc w zrobieniu dobrych fot do galerii a nie telefonem? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Grudnia 2021 Share Napisano 26 Grudnia 2021 W dniu 24.12.2021 o 21:35, mysiek13 napisał: otrzymał prasłowiański złotoblond wąs, bo reprezentuje okres wczesnego Borewicza No, tak se oglądając "Potop" to wąsik kmicicowski jak nic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 29 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2021 (edytowane) Prawie skończony, brakuje jeszcze luf działek Mastera i ustawienia na podstawce pierwsza rura w NMF w moim wykonaniu, kolejne muszą być tylko lepsze Edytowane 29 Grudnia 2021 przez mysiek13 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 Bardzo porządna maszyna ! Czekam na galeryjkę końcową 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 Może letko trzeba by podkreślić oczy pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 (edytowane) Nie wiem czy to coś pomoże . Taki trochę nie twarzowy ludek . Raczej więcej zaszkodzi galerii . Samolot fajny , pilot nie . Nie chodzi o wykonanie przez Ciebie Mysiek . Chodzi o kształt buźki . Edytowane 29 Grudnia 2021 przez Hello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 Bo chłopa trzeba odwrócić przodem do drabinki, tak na pół kroku przed. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 Stoi, jakby go noga bolała albo but uwierał po wczorajszym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 No rzeczywiście, samolot i podstawka super, pilot trochę wygląda jakby się pytał: co ja tu do diaska robię???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 29 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2021 Pomyślimy jutro co by tu pilota przestawić i mu make up poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 29 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2021 Urodziła mi się koncepcja - sporo jest wolnego miejsca z boku Suczki i ten pojedynczy pilot stoi sobie" jak... na weselu"... To dodam jeszcze dodatkowego pilota i oficera lotnictwa, plus Nyskę mikrobus z Gpm - u, że dowiozła pilotów... W tłumie się pilot rozejdzie optycznie No chyba przecież nie dylali z budynków na piechotę po lotnisku... Zamiast Nyski może być Fiat 125p wczesna wersja z FPW, bo to też mam... Apa 5D, czy star 266 będzie za duży a one najczęściej występują na fotkach lotniskowych, a Ursus C330 w 72 nikt nie robi, też jest popularny na fotkach... Zdjęcia poglądowe z Aeromax, że Nyski na lotniskach były... Proszę o Wasze opinie... Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Grudnia 2021 Share Napisano 30 Grudnia 2021 1 godzinę temu, mysiek13 napisał: dodam jeszcze dodatkowego pilota i oficera lotnictwa, plus Nyskę Dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 30 Grudnia 2021 Share Napisano 30 Grudnia 2021 (edytowane) Nyska jak najbardziej, może być wersja tzw micha. . Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać. U nas na terenie garnizonu, jak byłem mały to pamiętam jak Nyską rozwozili jedzenie dla żołnierzy mających dyżur w kluczowych punktach, np. centrala telefoniczna, klub garnizonowy, wieża portu lotniczego, itd. Edytowane 30 Grudnia 2021 przez tomekk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 30 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2021 (edytowane) Grzesiu i Tomku pięknie dziękuję za odpowiedź, będzie Nyska oliwkowozielona.... Temat Nyski będzie w dziale "pancernym" Edytowane 30 Grudnia 2021 przez mysiek13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciuperk Napisano 30 Grudnia 2021 Share Napisano 30 Grudnia 2021 Tylko małe wtrącenie odnośnie peruwiańskich Su 17m2, a tak naprawdę Su 20M2,. NA Su 17/20/22 były montowane 2 różne silniki np Peruwiańskie Su 20m2 i Wegierskie Su 22m3, choć to różne wersje mają ten sam silnik i w związku z tym inny bardziej pękaty kadłub i bardziej ostry napływ przed statecznikiem pionowym. Tutaj przeszczep tyłu kadłuba z su 7 lub Su 22m4 Pantery byłby konieczny. Su 17M2 z Sojuza już w większości wąski tył kadłub jak w naszych Su 20/ 22. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi