Lipa Napisano 7 Lutego 2021 Share Napisano 7 Lutego 2021 Autor okrutnie umęczon ale glut ukończon. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 7 Lutego 2021 Share Napisano 7 Lutego 2021 Świetny. Gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 7 Lutego 2021 Super Moderator Share Napisano 7 Lutego 2021 Godzinę temu, Lipa napisał: Autor okrutnie umęczon ale glut ukończon. Nie wiem, czy autor bardziej styrany czy łajba :) Ale wyszła całkiem interesująco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 7 Lutego 2021 Share Napisano 7 Lutego 2021 Umęczon ci on okrutnie pod służby trudami.... Bardzo ładny, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 7 Lutego 2021 Share Napisano 7 Lutego 2021 (edytowane) Model jest glutem, jak na trumpka przystało i szkoda że nie ma do niego żadnego zestawu blach. Tak czy inaczej, moim zdanie wyciągnąłeś z tego modelu co się da i wyszło naprawdę fajnie Widać że trochę czasu trzymałeś go w zardzewiałej puszce, w najciemniejszych czeluściach piwnicy, ale jak najbardziej trafia w mój gust. Ja tam lubie takie stare i dojechane Edytowane 7 Lutego 2021 przez chudyhunter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 7 Lutego 2021 Share Napisano 7 Lutego 2021 Fajny masz rękę do tych maluchów . Czym robiles zacieki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Lutego 2021 Share Napisano 8 Lutego 2021 Wykonanie mi się podoba. Z ale to osobiście bym trochę jeszcze rdzawe zacieki zniwelował (blend). Czekam na następne pływadło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 9 Lutego 2021 Share Napisano 9 Lutego 2021 Gratulacje FT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lkemot Napisano 9 Lutego 2021 Share Napisano 9 Lutego 2021 Dobra robota, gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 10 Lutego 2021 Share Napisano 10 Lutego 2021 Fenomenalny model !!! Rewelacyjnie pomalowany!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Lutego 2021 Share Napisano 13 Lutego 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi