Bobek Napisano 15 Marca 2021 Share Napisano 15 Marca 2021 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 15 Marca 2021 Share Napisano 15 Marca 2021 Cudny jest... Ta Twoja duńska specjalizacja wymiata. Mark I? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 15 Marca 2021 Autor Share Napisano 15 Marca 2021 Dzięki, Mark I zgadza sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 16 Marca 2021 Share Napisano 16 Marca 2021 Producenta w tytule wątku ci zeżarło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lejgo_inc Napisano 16 Marca 2021 Share Napisano 16 Marca 2021 Sprzedam kilka modeli F-104 w 1/144, już nie będą mi potrzebne. Podoba mi się jak subtelnie różnicujesz kolory, wychodząc poza podstawową tonację, podpatruję i próbuję ogarnąć jak to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 16 Marca 2021 Autor Share Napisano 16 Marca 2021 (edytowane) Przezroczyste warstwy a pomiędzy zostarty wash/farby olejne. Spróbuj koniecznie bo fajne efekty. warstwa jasna koloru -> roztarty wash/lub profesjonalnie filtr kolorystyczny -> warstwa docelowa półprzezroczysta, zauważyłem ze znacznie lepsze efekty niż marmurki i preshading kratowany. Wogole myśle ze znalazłem jakias swoją drogę na zabawę w malowanie, tak żeby było prosto i przyjemnie. Edytowane 16 Marca 2021 przez Bobek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lejgo_inc Napisano 16 Marca 2021 Share Napisano 16 Marca 2021 Taktownie pomijasz kwestię wyczucia i wnikliwej obserwacji które są chyba najistotniejszym składnikiem Twojego malowania Co rzecz jasna nie zmienia faktu że fajnie jest dotrzeć do momentu kiedy wypracowany warsztat pomaga w osiągnięciu przekonywującego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 16 Marca 2021 Autor Share Napisano 16 Marca 2021 58 minut temu, lejgo_inc napisał: Taktownie pomijasz kwestię wyczucia i wnikliwej obserwacji które są chyba najistotniejszym składnikiem Twojego malowania Co rzecz jasna nie zmienia faktu że fajnie jest dotrzeć do momentu kiedy wypracowany warsztat pomaga w osiągnięciu przekonywującego efektu. Dla miłośników duńskich sił powietrznych polecam linka poniżej. Prawdę mówiąc początkiem fascynacji był Twój draken 1/144 hehe A ilosc zdjęć poniżej i segregacja powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 16 Marca 2021 Share Napisano 16 Marca 2021 Znakomity śledzik! Wchodzisz dalej w 144? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 16 Marca 2021 Autor Share Napisano 16 Marca 2021 59 minut temu, zloty napisał: Znakomity śledzik! Wchodzisz dalej w 144? Walcze tez z C-119 Flying Boxcar ale obawaim sie ze polegne, 144 traktuje jako poligon doswaidczalny i cwieczenia w jednym, wiec bedzie wiecej maluszkow w przyszlosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lejgo_inc Napisano 19 Marca 2021 Share Napisano 19 Marca 2021 W dniu 16.03.2021 o 17:48, Bobek napisał: ilosc zdjęć poniżej i segregacja powala Może jednak nie będę sprzedawał tych modeli F-104. MUJ BORZE ILE TU DOBROŚCI JEST! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 19 Marca 2021 Share Napisano 19 Marca 2021 I to nie tylko w temacie eFów. A duński śledź baardzo fajnym jest! Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 19 Marca 2021 Autor Share Napisano 19 Marca 2021 Godzinę temu, lejgo_inc napisał: MUJ BORZE ILE TU DOBROŚCI JEST! Ilosc zdjęć na profilu tego gościa, zapewne pilota w latach 70-80, jest astronomiczna i bardzo dobrej jakości. Lotnictwo duńskie od lat 50, i to posegregowane od rodzajów samolotów po czasy i miejsca gdzie latały. Także w sumie a samo się chce robić duńskie lotnictwo bo mimo teoretycznie nudy ,zieleń i aluminium, to temat jest świetny i można poszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 4 Maja 2021 Share Napisano 4 Maja 2021 Kolejny śledzik i do tego dwumiejscowy oraz duński :). Revell Bardzo sympatyczny mikrusek :). Ja również mam takiego na koncie ale mój jest w malowaniu cywilnym:) Chyba założę jakiś oddzielny wątek poświęcony 104 .). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcrec1962 Napisano 4 Maja 2021 Share Napisano 4 Maja 2021 Śliczny!!!No i nareszcie realistyczne 'zużycie' !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi