toled Napisano 18 Kwietnia 2021 Share Napisano 18 Kwietnia 2021 Projekt doszedł do końca. Pozostaje mi przeprosić bardziej wrażliwych i zapewnić, że następne modele będą o wiele, wiele wyższej jakości Jednak projekt, to musi być projekt - na spokojnie, uważnie, a nie szybko Więc możecie jechać po mnie i krytykować ile wlezie Kolor: Bali Green z palety VW Bezbarwny: GX100 i LP9 Tamiya Chromy: Uschi van der Rosten Metal Polishing Powder Chrome, Molotow oraz AK Extreme Metal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 18 Kwietnia 2021 Share Napisano 18 Kwietnia 2021 Fajny klasyk. Nie wstyd byłoby jeździć takim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nn31 Napisano 18 Kwietnia 2021 Share Napisano 18 Kwietnia 2021 Tylne prawo koło da się jeszcze poprawić ? -wystaje poza obrys nadwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 18 Kwietnia 2021 Share Napisano 18 Kwietnia 2021 Bardzo klimatyczny modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 18 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2021 16 minut temu, nn31 napisał: Tylne prawo koło da się jeszcze poprawić ? -wystaje poza obrys nadwozia. Jest jakiś problem w konstrukcji. Spróbuję poprawić - prawdopodobnie trzeba będzie coś w feldze uciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 20 Kwietnia 2021 Share Napisano 20 Kwietnia 2021 Przeprosiny przyjęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 20 Kwietnia 2021 Share Napisano 20 Kwietnia 2021 Ładny samochód. Nie odnosząc się do tego jak wygląda sytuacja teraz, to jednak porównując klasyki mercedesa i BMW nie ma wątpliwości, czyja gwiazda wtedy świeciła jaśniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Kwietnia 2021 Share Napisano 20 Kwietnia 2021 ładny, ładny... niemiec płakał jak sprzedawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 20 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2021 5 minut temu, M.A.V. napisał: ładny, ładny... niemiec płakał jak sprzedawał Polak płakał jak sklejał Jak dobrze, że nic z Hasegawy już nie mam w magazynie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 20 Kwietnia 2021 Share Napisano 20 Kwietnia 2021 16 minut temu, toled napisał: Polak płakał jak sklejał Współczuję. Na zderzakach jest chrom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 20 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2021 Tak, na zderzakach jest chrom + takie cieniutkie listewki plastikowe tj. odbojniki Chrom od Uschii jest ciemniejszy od np. Molotowa czy AK, albo ja źle nakładałem, może trzeba więcej tego wetrzeć. Ale do H2R nada się idealnie, bo jedna warstwa zrobi taki czarny chrom, który na H2R właśnie występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 22 Kwietnia 2021 Share Napisano 22 Kwietnia 2021 W dniu 20.04.2021 o 13:12, toled napisał: Tak, na zderzakach jest chrom + takie cieniutkie listewki plastikowe tj. odbojniki Chrom od Uschii jest ciemniejszy od np. Molotowa czy AK, albo ja źle nakładałem, może trzeba więcej tego wetrzeć. Ale do H2R nada się idealnie, bo jedna warstwa zrobi taki czarny chrom, który na H2R właśnie występuje. Jeśli chodzi o ten proszek to ja mam Kosutte Gin San (pewnie to samo) i faktycznie wychodzi coś w stylu shadow chrome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 22 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2021 Ja się zastanawiam, czy nie zaszaleć i nie kupić sobie Merca AMG-GT z Revella i na próbę nie zrobić go całego w takim chromie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi